کتاب مدل های کسب و کار و نوآوری در کسب و کار
معرفی کتاب مدل های کسب و کار و نوآوری در کسب و کار
کتاب مدل های کسب و کار و نوآوری در کسب و کار نوشتهٔ روح اله عزیزی است. نشر عطران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب مدل های کسب و کار و نوآوری در کسب و کار
کتاب مدل های کسب و کار و نوآوری در کسب و کار با این پیشفرض نوشته شده است که مدل کسبوکار با ایجاد درک مشترک از منطق کسبوکار، امکان تجزیهوتحلیل کسبوکار، بهبود مدیریت کسبوکار، ایجاد چشمانداز روشن و ایجاد حق امتیاز انحصاریِ نشاندهندهٔ اهمیت مدل کسبوکار موجب میشوند که شرکتها با طرحها و ایدههای جدید خود، زمینهٔ ورود به بازار کسبوکار جدید و در نتیجه امکان حفظ و ارتقای موقعیت شرکتشان را در بازارهای داخلی و جهانی فراهم کنند.
این کتاب در چندین فصل به این موضوع پرداخته است. نویسنده با توضیح چیستی کسبوکار آغاز کرده است. روح اله عزیزی معتقد است که کسبوکار عبارت است از حالتی از مشغولیت و بهطور عام، شامل فعالیتهایی است که تولید و خرید کالاها و خدمات با هدف فروش آنها را بهمنظور کسب سود، در بر میگیرد. این تعریفی ساده از کسبوکار است.
خواندن کتاب مدل های کسب و کار و نوآوری در کسب و کار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد مدلهای کسبوکار و نوآوری در آن پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مدل های کسب و کار و نوآوری در کسب و کار
«"بیزینس پلن مدلهای کسب و کار"
یک بیزینس پلن طرحی برای چگونگی انجام کسبوکارتان و نیز چگونگی رسیدن به آن اهداف است.
اگر به یک سند رسمی بیزینس پلن نیاز دارید، مؤلفههای زیر را در آن بگنجانید:
چکیده اجرایی؛
بررسی اجمالی سازمان؛
اطلاعاتی درمورد محصولات یا خدمات خود؛
برنامه بازاریابی یا مارکتینگ پلن خود؛
اطلاعاتی درمورد هریک از اعضای تیم مدیریتی و نقش آنها در سازمان؛
جزئیات بیزینس پلن سازمان؛
لیستی از مایلستونهای ۴۲ مهم سازمان.
به طور معمول، این موارد بخشها و فصلهای یک بیزینس پلن نامیده میشوند.
چه کسانی به طرح کسب و کار نیاز دارند؟
هر کسبوکاری دارای اهداف بلندمدت و کوتاهمدت، ازجمله اهداف فروش و بودجههای هزینهای است. یک بیزینس پلن شامل همه این موارد است و برای استارتاپی که به منظور جمعآوری سرمایه تلاش میکند، به همان اندازه سودمند است که برای یک تجارت دهساله که به دنبال رشد است.
۱. کسبوکارهای استارتاپ
در واقع، کلاسیکترین سناریوی بیزینس پلن، برای یک استارتاپ است، زیرا این طرح به مؤسسان کمک میکند تا مسائل گنگ و نامعلوم را به قطعات معنادار، مانند پیشبینی فروش، بودجه هزینهها، نقاط عطف و وظایف، تقسیم کنند.
این نیاز به محض اینکه تشخیص دهید که بدون تعیین پیشبینیهای فروش، هزینهها و زمان پرداختها، نمیدانید چه زمانی و به چه مقدار پول نیاز دارید، آشکار میشود. همه استارتاپها به این طرح نیاز دارند؛ چه آنها به ترغیب سرمایهگذاران، بانکها یا دوستان و خانواده خود برای کمکهای مالی و تأمین سرمایهگذاری جدید نیاز داشتهباشند، چه نداشتهباشند.
در این حالت، طرح کسب و کار بر توضیح آنچه سازمان جدید قرار است انجام دهد، چگونگی دستیابی به اهداف خود و مهمتر از همه، اینکه چرا بنیانگذاران برای انجام این کار مناسباند، متمرکز است؛ همچنین یک بیزینس پلن استارتاپ شامل جزئیات مفصلی است در زمینه مقدار سرمایه موردنیاز برای سرپاکردن تجارت و نیز مراحل اولیه رشد که به سودآوری منجر میشود.»
حجم
۸۸٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه
حجم
۸۸٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه