کتاب جستارهایی در فلسفه عرفان (دفتر دوم)
معرفی کتاب جستارهایی در فلسفه عرفان (دفتر دوم)
کتاب جستارهایی در فلسفه عرفان (دفتر دوم) نوشتهٔ علی فضلی در انتشارات سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.
درباره کتاب جستارهایی در فلسفه عرفان (دفتر دوم)
کتاب جستارهایی در فلسفه عرفان (دفتر دوم) یکی از کتابهای تخصصی انتشارات سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است.
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با هدف تحقیقات دقیق و منسجم، نظریهپروری و نوآوری پیرامون زیرساختهای اندیشهٔ دینی و نظام اجتماعی شکل گرفته است.
این پژوهشگاه سال ۱۳۷۳ با تلاش و همت آیتالله علی اکبر رشاد تأسیس شده است.
پژوهشگاه دارای شخصیت حقوقی مستقل و در حکم نهاد عمومی و غیردولتی و غیرانتفاعی بوده و بر طبق مفاد اساسنامهٔ مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی و سایر ضوابط و مقررات و مصوبات مربوط، فعالیت میکند. همچنین پژوهشگاه دارای مجوّز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و با تحقیق، تألیف و ترجمه و نشر آثار علمی متقن و کاربردی، با بهرهگیری از قالب و بیان فراخور نسل معاصر، نیازهای مخاطبان خود یعنی دانشوران و نخبگان فکری، علمی و اجتماعی و جوانان و دانشجویان را برآورده میکند.
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با هدف «نظریهپردازی و نوآوری علمی در جهت توسعه و تعمیق معرفت دینی، و نیز بسط مطالعات راهبردی و کاربردی گرهگشا در قلمرو حکمت و اندیشهٔ دینی، فرهنگ، معارف و علومانسانی اسلامی»، «تعمیق و تحکیم بنیادهای معرفتی گفتمان فکری انقلاب اسلامی و رفع نیازمندیهای نظری جمهوری اسلامی در زمینهٔ نظامات اجتماعی و رفتاری اسلام و ارائهٔ الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت»، «بازشناسی، نقادی، بازپیرایی و باز ارائهٔ مواریث معرفتی بازمانده از سلف صالح، در حوزهٔ دینپژوهی، فرهنگ و اندیشهٔ دینی و نظام اسلامی»، «مطالعهٔ مقایسهای (تطبیقی) و نقد فعال، مبتکرانه و روشمند مکاتب و نظریههای معارض و رقیب در قلمرو حکمت و اندیشهٔ دینی، فرهنگ و علومانسانی اسلامی»، «دفاع علمی از حکمت و معرفت دینی و فرهنگ و اندیشهٔ اسلامی»، «بازآرایی و ارائهٔ شایسته و اثربخش مبانی و معارف وحیانی و تعالیم اهلبیت (ع)، ناظر به نظرها و نیازهای نوپدید» و «تربیت صاحبنظران متعهد، متعهد و زمانآگاه» شکل گرفته است..
خواندن کتاب جستارهایی در فلسفه عرفان (دفتر دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان رشتهٔ فلسفه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۴٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۸۸ صفحه
حجم
۴٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۸۸ صفحه