کتاب بدن پیمای بهمن
معرفی کتاب بدن پیمای بهمن
کتاب بدن پیمای بهمن داستانی علمی تخیلی نوشته دکتر اصغر بهمنی است. این کتاب داستان سفر به اعماق بدن انسان است و کودکان با اندامهای داخلی بدن و همچنین نحوه و طرز کار آنها آشنا میکند.
درباره کتاب بدن پیمای بهمن
بدن انسان به طرزی شگفت انگیز میتواند کار کند. اعضای بدن با یکدیگر در نهایت هماهنگی کار میکنند و کاری میکنند که انسان زنده بتواند هرکاری را که فکرش را بکنید، انجام دهد. ساز و کار اعضای مختلف بدن، هماهنگی آنها با یکدیگر و چگونگی کاری که هرکدام به طور جداگانه انجام میدهند، سالها مورد سوال بود تا اینکه انسانها به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی موفق شدند تا از این راز پرده بردارند.
بدن پیمای بهمن، یکی از جدیدترین اختراعات بشر است. این ساخته که شبیه به یک موشک تمام شیشهای است، میتواند سرنشینانش را تا دوهزار بار کوچک کند و آنان را به سفری در اعماق بدن ببرد تا با ساز و کار اعضای بدن آشنا شوند. این بدن پیما به زودی راهی بدن میشود و تجربه جالبی از سفر و دیدن اندامهای داخلی بدن مانند تارهای صوتی، ریهها، قلب، بینی و ... میسازد.
این کتاب با زبان علمی اما ساده، چگونگی کارکرد اعضای بدن را به کودکان و نوجوانان یاد میدهد.
کتاب بدن پیمای بهمن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب بدن پیمای بهمن را به کودکان و نوجوانان علاقهمند به کتابهای علمی پیشنهاد میکنیم.
جالب و هیجان انگیز بود و به قشر جوان و نوجوان توصیه میکنم. با تشکر از نویسنده محترم جناب دکتر بهمنی.