کتاب جستارهایی در باب عشق
معرفی کتاب جستارهایی در باب عشق
کتاب جستارهایی در باب عشق مشهورترین اثر آلن دو باتن است. این اثر با ترجمهٔ گلی امامی در نشر نیلوفر منتشر شده است. جستارهایی در باب عشق کتابی مهم و حتی ضروری در رابطه با عشق و چرایی عاشقشدن است.
درباره کتاب جستارهایی در باب عشق
کتاب جستارهایی در باب عشق، روایت آشنایی زن و مردی است که تصادفی در یک پرواز کنار هم مینشینند. آشنایی آنها با یک مکالمهٔ معمولی آغاز میشود و پیش میرود، اما آنها تصمیم میگیرند بعد از پرواز هم همدیگر را ببینند.
آلن دوباتن، در روند آشنایی و عاشقشدن یک زوج رابطهٔ آنها را از نظر جامعهشناسی، روانشناسی و فلسفی تحلیل میکند. او در کتاب جستارهایی در باب عشق با بهرهگیری از نظرات ارسطو، سارتر، ویتگنشتاین و گروچو مارکس، داستان عاشقانهای بسیار خلاقانه و پر جزئیات خلق کرده که از نگاه فلسفی عشق را تحلیلی کردهاند.
دو باتن معتقد است که اصل روابط عاطفی و عاشقانه شبیه هم هستند؛ بنابراین با دانستن قوانین ثابت ارتباط میتوانید رابطهتان را به سمت بهتری هدایت کنید.
خواندن کتاب جستارهایی در باب عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به موضوعات مربوط به درک ماهیت عشق پیشنهاد میشود.
درباره آلن دوباتن
آلن دو باتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونِ ساکن بریتانیا که دغدغهاش نوشتن درباره زندگی روزمره به شیوهای فلسفی است. او در تمام نوشتههایش میکوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند.
آلن دوباتن نویسندهٔ فلسفی در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او اکنون در لندن زندگی میکند و مشغول مدیریت در مؤسسه خود یعنی مدرسهٔ زندگی است. این نویسنده اکنون بهعنوان نویسندهٔ فلسفهٔ روزانه شناخته میشود. او دربارهٔ موضوعاتی مینویسد که هرروزه همهٔ انسانها با آن دستوپنجه نرم میکنند. موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتابهای آلن دوباتن تاکنون به بیشتر از سی زبان دنیا ازجمله فارسی ترجمه شدهاند.
دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد؛ ولی برای نوشتن کتب فلسفی به زبان ساده، آن را نیمهکاره رها کرد. مهمترین کتابهای آلن دوباتن، تسلیبخشیهای فلسفه و هنر سیروسفر نام دارند.
اولین کتاب آلن دوباتن به نام جستارهایی در باب عشق، در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که خیلی زود در لیست کتابهای پرفروش قرار گرفت و بیش از دو میلیون نسخه از آن به فروش رفت.
آلن دوباتن مؤسس مدرسهای به نام مدرسهٔ زندگی است. او با این باور که فرزندان ما در مدرسه راه و روش زندگیکردن را نمیآموزند مدرسهٔ زندگی را تأسیس کرد. دوباتن معتقد است این فقدان دانش باعث میشود کودکان در زندگی بالغانهشان با مشکلات زیادی مواجه شوند.
موضوعاتی که در مدرسه زندگی تدریس میشوند متنوعاند. اما همهٔ این آموزشها در راستای افزایش خودشناسی هستند. زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که میتوانیم زندگی برتر و رضایتبخشتری داشته باشیم. مجموعهٔ آموزشهای این مدرسه در شش دستهٔ کلی تقسیمبندی میشود. خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتارهای اجتماعی و فرهنگ و فراغت.
نویسندگان و فیلسوفان باتجربهای هم در این مؤسسه کار میکنند. نکتهٔ جالب این است که باتوجهبه تفاوتِ روشهای یادگیری، مدرسهٔ زندگی آلن دوباتن، آموزهها یا محصولاتش را به روشهای مختلفی، مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه روانکاوی و... ارائه میکند.
آلن دوباتن تاکنون کتابهای بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار، کتابهای جستارهایی در باب عشق، معماری خوشبختی، شغل مورد علاقه، خودشناسی، تسلیبخشیهای فلسفه، هنر سیروسفر، اضطراب منزلت، دین برای خداناباوران، سیر عشق، آرامش، هنر همچون درمان و تعدادی از کتابهای مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه شدهاند و همهٔ آنها در فهرست پرفروشترین کتابهای بازار قرار گرفتهاند.
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۲۹ صفحه
حجم
۲٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۲۹ صفحه
نظرات کاربران
من نسخه چاپی کتاب رو خوندم.کتاب خیلی خوب و آموزنده ای بود؛ از جنبه های مختلف، یک رابطه رو بررسی و اکثر شرایطی که ممکنه در یک رابطه عاطفی رخ بده رو تحلیل کرده بود. قلم و تحلیل های آلن
من نسخه چاپی کتاب با همین نشر و همین ترجمه رو خوندم تا کنون هم به چند تن از دوستانم مطالعه این کتاب را توصیه کردم و آنها هم استقبال کرده و خوششان آمده است... چند صفحه ابتدایی کتاب جذاب نیست
کتابی است که در جامعه سنتی ایران و اظهار نظرهای غلط و توهمی که در جامعه رواج دارد مقابله میکند و نگاهر واقع بینانه تر به موضوع عشق و عاشقی دارد , هرچند نظر قطعی ندارد اما کاملا ملموس با
از نظر من کتاب جالبی بود هرچند هدف و نتیجه اش مطابق اعتقاد من نبود و علی رغم استدلال هایی که میگفت، من عقیده متفاوتی داشتم اما آنقدر خوب نوشته بود که غرق داستان شدم و به شخصیت داستان ،به خاطر چیز