کتاب با بهارنارنج برمیگرده
معرفی کتاب با بهارنارنج برمیگرده
کتاب با بهارنارنج برمیگرده نوشتهٔ علی اکبر علی آبادیان است و انتشارات ندای کارآفرین آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب با بهارنارنج برمیگرده
علی اکبر علی آبادیان در داستان با بهار نارنج برمیگرده زندگی پریوش پس از فوت همسرش، حمید را روایت میکند که در راستای اجرای وصیتنامه با بستگان همسر مرحومش وارد چالش میشود. در این میان آشنایی وی با خانواده یک راننده تاکسی موجب تحول نگرش زن خانواده شده و رابطهٔ عاطفیشان به طریقی پیش میرود که پریوش ناگفتههای سالهای دور زندگی خویش را با آنها در میان میگذارد.
با بهار نارنج بر میگرده داستانی است با درونمایهٔ اجتماعی و نگارشی روان که مخاطب را دچار دلزدگی نمیکند و شخصیتها طوری خلق شدهاند که گویی از دل زندگی عادی بیرون آمدهاند، از این رو بسیار ملموس و باورپذیرند.
خواندن کتاب با بهارنارنج برمیگرده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کتاب با بهارنارنج برمیگرده
«مهسا با تعجب و چاشنی شیطنت گفت: مگه بهشت هم تشریف داشتید؟
الان هم تو بهشتم... تو این فضای زیبا با این موزیک دوستداشتنی در کنار بانوی زیبا و فرهیخته نشستم و دارم دمنوش میخورم... البته که تو بهشتم... بهشت جاییه که دل آدم توش آروم میگیره و ذهن آدم به آرامش میرسه و روی لبش گل خنده شکوفا میشه... خُب بهشت من امروز همین جاست در کنار شما... .»
رمان خوبیه.نگارش روانی داره و همین باعث میشه برای کسایی مثل من که تازه شروع کردن به داستان خوندن سنگین نباشه
آدم ها رو تو سختی ها میشه شناخت. این داستان خیلی زیبا در خصوص شناخت اطرافیان حول محور مادیات و معنویات روشنگری میکنه نگارش داستان بسیار دوست داشتنی و روان است که باعث میشه تا انتهای کتاب رو دنبال کنید
سلام کتاب متن روان و جذابی دارد و با این نوشتار، خواننده با کتاب ارتباط بسیار خوبی برقرار می کند و کاملا در آن فضا قرار می گیرد. از خواندن کتاب بسیار لذت بردم
روال داستان گویی این نویسنده را بسیار می پسندم
سلام من ازین نویسنده کتاب سه و نیم ساعت هم خوندم هردو داستان نثر روانی داره و آدم جذب میکنه
داستانی با نثر روان و کاملا با فضای ایرونی مطابق با سلیقه خیلی از دوستان کتابخوان saeid.CA
دوقسمت این کتاب خیلی به دلم نشست ،یه جورایی حرف دلم بود یکی اینکه یه جاهایی سکوت میکنی چون متوجه میشی مخاطبت ارزش ادامه بحث رونداره،نویسنده اینطور نوشته "گاهی سکوت نشان اعتراض است" یک قسمت دیگه اینکه ایده گرد بودن ساعت
لذت بردم .بعضی گفتگو ها خیلی قشنگه
خواندنش هنوز تمام نشده ولی تا این لحظه میتونم بگم اثری اجتماعی و زیبا رو میخونم که کاملا مطابق با واقعیت هست. کاش همه آدمها قابلیت اینو داشتن که اطرافیانشون رو درک کنن
رومان بسیار جذاب و خواندنی است