کتاب خودم، خودت، خودش
معرفی کتاب خودم، خودت، خودش
کتاب خودم، خودت، خودش نوشته علی اکبر علی آبادیان و با ویراستاری سمانه بابائی است که نشر ندای کارآفرین آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعهای از یادداشتها، روایتها و تأملات کوتاه دربارهی زندگی، عشق، تنهایی، خاطره، امید و مواجهه با خود است. نویسنده با زبانی صمیمی و گاه طنزآمیز، تجربههای شخصی و مشاهدههای روزمره را به رشته تحریر درآورده و از دل این روایتها، دغدغههایی چون اصالت، رهایی، پذیرش خود و دیگران و معنای زیستن را جستوجو میکند. متن کتاب به شکل قطعه است و هر بخش، روایتی مستقل یا تأملی کوتاه بر یک موقعیت یا احساس را دربرمیگیرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خودم، خودت، خودش
کتاب خودم، خودت، خودش نوشته علیاکبر علیآبادیان، مجموعهای از قطعات کوتاه و یادداشتهایی است که هر کدام به گوشهای از زندگی روزمره، احساسات انسانی و روابط میان آدمها میپردازد. این کتاب ساختاری آزاد و غیرخطی دارد و هر بخش آن، روایتی مستقل یا تأملی بر یک تجربه، خاطره یا دغدغه است. نویسنده با بهرهگیری از زبان محاورهای و گاه شاعرانه، از دل اتفاقات ساده و معمولی، مفاهیمی چون عشق، جدایی، امید، پشیمانی، اصالت و معنای زندگی را بیرون میکشد.
در این میان، خاطرات کودکی، مواجهه با فقدان، تأمل بر روابط خانوادگی و دوستانه و حتی گفتوگوهای روزمره، بستری برای بیان احساسات و اندیشههای نویسنده فراهم میکند. کتاب خودم خودت خودش بیشتر بهدنبال ثبت لحظهها و احساسات است تا ارائهی راهحل یا نتیجهگیری قطعی؛ و همین ویژگی، آن را به اثری نزدیک به زندگی واقعی و تجربههای مشترک بدل کرده است.
خلاصه داستان خودم، خودت، خودش
کتاب خودم، خودت، خودش مجموعهای از روایتهای کوتاه و تأملات شخصی است که هر کدام به موضوعی خاص میپردازد. علی آبادیان در این یادداشتها، از تجربههای زیستهی خود، خاطرات کودکی، روابط خانوادگی، عشق و جدایی و دغدغههای روزمره سخن گفته است. او با نگاهی جستوجوگر و گاه انتقادی، به مسائلی چون رهایی از گذشته، پذیرش خود، معنای اصالت، امید و ناامیدی و ارزشهای انسانی میپردازد.
در بخشهایی از کتاب، نویسنده با اشاره به فیلمها، کتابها و نقلقولهایی از دیگران، تأملات خود را گسترش داده و از دل موقعیتهای ساده، به پرسشهای عمیقتری دربارهی زندگی و انسانبودن رسیده است. روایتها گاه طنزآمیز و گاه تلخاند، اما همواره تلاشی برای فهم بهتر خود و جهان پیرامون را نشان میدهند. کتاب با قطعاتی دربارهی عشق، خاطره، انتظار، و حتی دغدغههای کوچک روزمره، تصویری از فرازونشیبهای زندگی معاصر ارائه میدهد و خواننده را به تأمل دربارهی تجربههای شخصی خود دعوت میکند.
چرا باید کتاب خودم، خودت، خودش را بخوانیم؟
کتاب خودم، خودت، خودش با قطعات کوتاه و روایتهای روزمره فرصتی برای همذاتپنداری و تأمل دربارهی زندگی فراهم میکند. نویسنده با زبانی صمیمی و بیتکلف، احساسات و دغدغههایی را بیان کرده که بسیاری از افراد در زندگی خود تجربه میکنند. این کتاب برای کسانی که بهدنبال خواندن متنی نزدیک به واقعیت، بدون شعارزدگی و اغراق هستند، جذابیت دارد. همچنین ساختار قطعهمحور و موضوعات متنوع آن باعث میشود بتوان در هر زمان، بخشی از کتاب را خواند و با آن همراه شد. این کتاب بهویژه برای کسانی که به تأملات شخصی، روایتهای کوتاه و نگاههای متفاوت به مسائل روزمره علاقه دارند، تجربهای متفاوت و قابل تأمل ارائه میدهد.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که به روایتهای کوتاه، یادداشتهای تأملبرانگیز و تجربههای زیسته علاقه دارند؛ همچنین به افرادی که دغدغههایی چون خودشناسی، پذیرش خود، روابط انسانی و معنای زندگی را دنبال میکنند.
عالی بود بعضی از پاراگراف ها را باید بارها خواند💖
بسیارزیبا، خواندنی و حس کردنی...🧡