کتاب چاه دستی پر نمی شه
معرفی کتاب چاه دستی پر نمی شه
کتاب چاه دستی پر نمیشه نوشتۀ علیاکبر علی آبادیان در انتشارات نسل روشن به چاپ رسیده است.
درباره کتاب چاه دستی پر نمی شه
کتاب چاه دستی پر نمیشه، رمانی ایرانی است و ماجرای عاشقانهای را روایت میکند. داستان به صورت سومشخص روایت میشود و دربارۀ پسری به نام صابر و دختری به نام فریناز است. صابر، شاگرد جوشکار است و کنار دست داییاش کار میکند. آنها برای کار جوشکاری به خانۀ یک حاجی صاحب کارخانه میروند. حاجی دختری دارد به نام فریناز که معلول است. این دو بعد از اولین دیدار عاشق یکدگیر میشوند و قرار است با محدودیتهایی که هرکدام برای بودن با دیگری دارند، روبهرو شوند.
خواندن کتاب چاه دستی پر نمی شه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران رمانهای ایرانی پینشهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چاه دستی پر نمی شه
«مراد شروع کرد از محاسن حاجآقا حرف زدن اما حواس فریناز جای دیگری بود. تصویر جوان هوشقدوقامتی که با تیشرت طوسی کنار درب ایستاده بود بدجوری در ذهنش لانه کرد و هوشوحواسش را برد. خودش سوار ماشین بابا بود و قلبش کنار در پارکینگ. خدا کنه تا کلاسم تموم بشه کارشون طول بکشه، اصلاً برگردم خونه بهتره. امروز حس کلاس نیست. آدم باش! با یه نگاه به شاگرد جوشکار، میخوای کلاس زبان رو بیخیال بشی؟ نگاهش به دلم نشست. چهقدر جذاب بود و دوستداشتنی نگاهم کرد. دوستداشتنی دیگه چه مدلیه؟ اگه بهجای صندلی ماشین روی صندلی چرخدار بودی باز هم نگاهت میکرد؟»
هیچ نبردی بزرگتر از نبرد با منِ درونی خویش نیست هر انگاه توانستی بر ان چیره گردی می توان گفت راه درست زندگی کردن را یافته ای .
معلولیت دلیل بر ناتوانی در انجام کارها نیست با اراده و عزم می توانی از پس سخت ترین کارها بربیایی کتابی فوق العاده جذاب و مخصوصا نام کتاب که بسیاار بسیااار زیبا انتخاب شده و در کتاب گنجانده شده است
کتاب خوبی بود و شخصیت پردازی ها، خوبتر. شخصیتها، خودشان را با رفتار و گفتارشان معرفی میکنند. صابر بر خلاف ادعاهایش در داستان فردی با خصوصیات ملاحظه کاری پدر و سلطه جویی برادر بزرگتر و دلسوزی مادر است که نویسنده
بسیار عالی و روان نوشته شده ومسائل اجتماعی راجالب بیان می کند ضمنا از این نویسنده کتابهای دیگر ش را خوانده بودم بسیار توانمند میباشد. موفقیت ایشان رابرای نگارش های بعدی آرزومندم
کتابی. بسیار متفاوت میباشد . رفته رفته جذب مطالب میشوید .عالی بود
داستانش جذابه و همراه با نکات روانشناسی و این پیام را داره که معلولیت محدودیت نیست