کتاب طلای درون : نقشه راه نجات از وابستگی به دیگران و رسیدن به استقلال فردی
معرفی کتاب طلای درون : نقشه راه نجات از وابستگی به دیگران و رسیدن به استقلال فردی
کتاب طلای درون: نقشهی راه نجات از وابستگی به دیگران و رسیدن به استقلال فردی، اثری از رابرت الکس جانسون است.
رابرت الکس جانسون در کتاب طلای درون، راهکارهایی برای رسیدن به استقلال را برای همهی افراد مطرح کرده است. این اثر را میتوانید با ترجمهی روان سیمین موحد، مطالعه کنید.
دربارهی کتاب طلای درون
رابرت الکس جانسون در کتاب طلای درون از طلاهای درون هر فردی صحبت میکند. طلاهایی که خلق نمیشوند بلکه از همان ابتدا در وجود ما هستند. این طلاها ممکن است اعتماد بهنفس باشند یا عشق. بهرحال همیشه یکی از دغدغههای ما این بوده است که مستقل، با اقتدار، شجاعانه و دلیرانه در عرصههای مختلف زندگی ظاهر شویم. ولی از آن جایی که همواره ما کارهایی را بلد نیستیم و مسیرهایی در زندگی برایمان ناآشناست، مجبور میشویم به کسی تکیه کنیم. مجبوریم در تصمیمگیریهای مهم زندگیمان کسب اجازه کنیم. به همین خاطر طلای درونمان که همان استقلالمان است را این گونه به دیگران واگذار میکنیم. با مطالعهی کتاب طلای درون یاد میگیریم که چه زمانی باید طلای وجودیمان را برای نگهداری به دیگران بدهیم؟ چه زمانی باید برویم و طلایمان را پس بگیریم؟ اگر زمان پس گرفتن، طرف مقابل نخواست طلای ما را به ما پس دهد چه باید بکنیم؟
از طرفی باید بدانیم ما هم برخی مواقع باید طلای همسر، همکار، فرزند و یا دوستمان را از آنها بگیریم و زمانی که قدرت کسب استقلال شان را پیدا کردند سریعا طلای آنها را به آنها برگردانیم؟ شما باید بدانید چگونه این نقش را خوب ایفا کنید تا هم خودتان دچار دردسر نشوید و هم دیگران را دچار مشکل نکنید.
رابرت الکس جانسون کتاب طلای درون را مبتنی بر تئوری روانشناسی تحلیلی پروفسور کارل گوستاو یونگ نوشته است. او در این کتاب به نحوی کاملا کاربردی، نحوه جابه جایی طلا را برای شما بیان میکند.
کتاب طلای درون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام افرادی که دوست دارند مستقل شوند و راه و روش استقلال را بیاموزند، مخاطبان کتاب طلای درون هستند.
دربارهی رابرت الکس جانسون
رابرت الکس جانسون Robert. A Johnson متولد ۲۶ مه سال ۱۹۲۱ میلادی در آمریکا است. او در سال ۱۹۴۵ از دانشگاه استنفورد فارغالتحصیل شد. رابرت جانسون مطالعات خود در زمینهی روانکاوی به سبک یونگ را در سال ۱۹۴۸ و در سن ۲۷ سالگی تحت نظارت اما یونگ (همسر کارل گوستاو یونگ) در موسسه یونگ سوئیس به پایان رساند. در سال ۲۰۰۲ پس از مطالعات بسیاری درزمینههای مختلف روانشناختی در کشورهایی مانند آمریکا، سوئیس و هندوستان، موفق به کسب دکترای افتخاری از سوی "Pacifica Graduate Institute " در رشته علوم انسانی شد. رابرت جانسون کتابهای بسیاری نوشت که از میان آنها میتوان به طلای درون، زن درون، روانشناسی عشق رومانتیک، تحلیل کاربردی خواب و رویا و تخیل فعال اشاره کرد.
دکتر رابرت الکس جانسون در سپتامبر ۲۰۱۸ در سن ۹۷ سالگی چشم از دنیا فروبست.
جملاتی از کتاب طلای درون
هنگامی که در زندگی چشم ما به روی فرصتی جدید باز میشود، اغلب برای اولین بار آن را در اشخاص دیگر میبینیم. در این هنگام، بخشی از وجود ما که تاکنون پنهان و مخفی بوده در حال بروز و ظهور است اما بهصورت مستقیم از ناخودآگاه به آگاهی ما وارد نمیشود بلکه از طریق میانجی یا میزبانی سفر میکند. هنگامی که ما طلای خود را بر کسی فرافکنی میکنیم، ناگهان مجذوب آن شخص میشویم. اولین اشاره ضمنی این امر، هنگامی است که شخص دیگر در نظر ما چنان برجسته و مهم بهنظر میرسد که در تاریکی میدرخشد. این نشانهای قطعی است از این که چیزی در درون ما در حال تغییر است و ما در حال فرافکنی طلای درون خود به شخص دیگری هستیم.
وقتی ما ویژگیهایی را که به شخص دیگر نسبت میدهیم میبینیم،[ در حقیقت ]عمق و محتوای درون خود را درمییابیم. طلای ما ابتدا از ما بهسوی آنها میرود اما سرانجام بهسوی ما بازمیگردد. فرافکنی طلای درون، بهترین فرصت را برای ارتقاء آگاهی در اختیار ما قرار میدهد.
فهرست
- طلای درون
- تنهایی
- افسانهی عشق
- پادشاه آینده و گذشته
به خدا من نقشه راهی در این کتاب ندیدم جز بازی با کلمات، خدا میدونه بابت ترجمه ست یا نویسنده مارو سرکار گذاشته، بنده محقق روانشناسی یونگ هستم و به اندازه توانم نقاب، سایه، عقده و غیره رو می شناسم
کتاب مورد علاقه و راه گشای زندگیم بود اگر در شرایطش هستید پیشنهاد میکنم مطالعه کنید
اوایل جالب و مرتبط با موضوعه بعد تغییر موضوع پیدا میکنه و ناگهان تمام میشه! در کل اگه میخواید با "فرافکنی"آشنا بشید فصل اولش احتمالا بدردتون می خوره.
یکی از بهترین کتابهایی که خوانده ام. تقریبادهمه ی کتاب را باید هایلایت می کردم. در مورد جریان زندگی و روابط. خاصیت جیوه گونه ی فرد.
برای من کتاب گنگی بود. بعد از اغلب گفتار هاش انتظار داشتم نویسنده گفتار موجزش رو تشریح کنه یا مثال های نمادینی رو که بیان کرده با بیان مصداق هایی تفسیر کنه ...که این طور نبود.
کتاب خوبیه واقعن ازین زاویه به عشق نگاه نکرده بودم
برخلاف نظر دوستان فکر میکنم کتاب خوب و راه گشایی هست و حدس میزنم علت نامفهوم بودن اون برای برخی رویکرد روانشناسی یونگی باشه که در نوع خودش از پیچیده ترین نظریات روانشناسی هست
خیلی کتاب گنگی بود، اصلا مفهوم رو به وضوح نرسونده. سه ستاره هم به خاطر یه سری محتواهایی که به زور میشد از این مفاهیم گنگ استخراج کرد دادم
بهترین توضیحی که می تونم درباره این کتاب بدم: می فهمم چی می گه ولی نمی فهمم چی می گه! 🥴
خیلییییییییییی گنگ و نامفهوم مفاهیم بسیااااااار عمیقی داره اما قابل درک نیست