
کتاب کتاب مرجع نوروسایکولوژی بالینی کودک
معرفی کتاب کتاب مرجع نوروسایکولوژی بالینی کودک
کتاب مرجع نوروسایکولوژی بالینی کودک نوشتهٔ سسیل آر. رینالدز و ایلین فلچر - جانزن با ترجمهٔ محمدکریم خداپناهی و پریساسادات سیدموسوی و فاطمه کشوری و آناهیتا گنجوی در انتشارات سمت منتشر شده است.
درباره کتاب مرجع نوروسایکولوژی بالینی کودک
طی دههٔ گذشته پیشرفتهای عمدهای در درک بشر از مغز، بهویژه تأثیر آن بر رفتار، هیجانها و شخصیت کودکان و نوجوانان حاصل شده است. کتاب مرجع نوروسایکولوژی بالینی کودک که ویرایش سوم نسخهٔ انگلیسی است، با تأکید بر درمانهای کنونی، علم روزآمد، و مسیرهای نظری رو به رشد، تدوین شده است. این کتاب در راستای پوششدهی تأثیرگذار تحول بهنجار، آسیبشناسی، و موضوعهای تخصصی، به برجستهسازی مطالب کلیدی در خصوص سنجش، تشخیص و درمان میپردازد. برخی از نوآوریهای موجود در این نسخه عبارتاند از: نقش و شیوع نارساکنشوری مغز در اختلال نارسایی توجه و فزونکنشی، اختلال سلوک، اختلالهای طیف درخودماندگی، ناتواناییهای یادگیری و دیگر اختلالهای دوران کودکی. نسخهٔ روزآمد کتاب جامع نوروسایکولوژی بالینی کودک، با وضوح و دقت قابلتوجهی بر انعکاسدهی و پرداختن به مسائل درمانگران بالینی، نوروسایکولوژیستها، متخصصان علوم اعصاب، روانشناسان بالینی، متخصصان اطفال، گفتار ـ درمانگران، و کار ـ درمانگران متمرکز شده است.
سازمان مطالعه و تدوین کتب علومانسانی دانشگاهها با نام اختصاری سمت، سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به نوشتن و انتشار کتابهای دانشگاهی میپردازد. این انتشارات در ۷ اسفند ۱۳۶۳ با تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد. هدف از تأسیس این سازمان، تألیف کتابهای درسی دانشگاهی متناسب با ارزشهای ایرانی و اسلامی در رشتههای علومانسانی دانشگاهها بوده است. انتشارات سمت، علاوه بر فعالیت در حوزههای پژوهش، نگارش، ویرایش و انتشار کتاب، در برگزاری همایشهایی با موضوع کتاب درسی و نشستهای پژوهشی معطوف به اهداف و اولویتهای خود نیز فعال است. انتشارات سمت تابهحال بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ میلیون نسخه کتاب منتشر کرده است.
خواندن کتاب مرجع نوروسایکولوژی بالینی کودک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویان روانشناسی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۳۸٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۰۱۶ صفحه
حجم
۳۸٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۰۱۶ صفحه