کتاب بهائیت از دیدگاه منتقدان و روشنفکران بهائی (جلد دوم)
معرفی کتاب بهائیت از دیدگاه منتقدان و روشنفکران بهائی (جلد دوم)
کتاب بهائیت از دیدگاه منتقدان و روشنفکران بهائی (جلد دوم) نوشتهٔ حمید فرناق است. انتشارات گوی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی چند مقاله پیرامون آیین بهایی است.
درباره کتاب بهائیت از دیدگاه منتقدان و روشنفکران بهائی (جلد دوم)
کتاب بهائیت از دیدگاه منتقدان و روشنفکران بهائی (جلد دوم) نظر ۴ نفر را پیرامون دین بهایی گرد آورده است: «دیل هازبند»، «فردریک گلیشر»، «اریک استتسون» و «دنیس مکاوئن». این مقالات با هدف بررسی گوشهای از آرا و نظرات و دیدگاههای بعضی از روشنفکران منتقد دین بهایی تهیه و تنظیم شدهاند.
بهائیت، دین بهائی، آیین بهائی یا دیانت بهائی دینی است یکتاپرستانه، ابراهیمی و ایرانی است که حسینعلی نوری، ملقب به بهاءالله، در سدهٔ ۱۹ میلادی بنیان گذاشت. بهائیان معتقدند پیامبران از طریقِ فرایند «ظهور تدریجی وحی» به هم پیوند میخورند. طبق این فرایند خداوند آموزههای خود را بهصورت پیاپی و تدریجی و باتوجهبه مقتضیات زمان و ظرفیت فهم بشر به او ارائه میکند؛ ازهمینرو ادیان سیری تکاملی میپیماند و ظهور ادیان را پایانی نیست؛ همچنین بهائیان معتقدند که بهاءالله (۱۸۱۷–۱۸۹۲) جدیدترین فرستادهٔ خدا در سلسلهٔ پیامبران پیشین است و هدف از ظهور او ایجاد وحدت و صلح بین نوع بشر است. بهائیان بهاءالله را موعود تمامی ادیان میدانند.
خواندن کتاب بهائیت از دیدگاه منتقدان و روشنفکران بهائی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه پیرامون دین بهایی پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب بهائیت از دیدگاه منتقدان و روشنفکران بهائی (جلد دوم)
«شبکه طلاب و روحانیونی که به مکتب شیخیه گرویده بودند و در شهرهای مختلف ساکن بودند بستر مناسبی برای فرقهٔ بابیه بود تا از طریق جذب و جلب نظرآنان به توسعهٔ هواداران خود در میان مردم عادی بپردازد.»
حجم
۳٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه
حجم
۳٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه