کتاب حفره های ارزشمندی وجودی
معرفی کتاب حفره های ارزشمندی وجودی
کتاب حفره های ارزشمندی وجودی نوشتهٔ سیدحمید آتشپور و نسرین سلحشوری و سامیه سادات آتش پور است و نشر روانشناسی و هنر آن را منتشر کرده است. این کتاب تحلیلی بر سلامت روان انسان معاصر بر مبنای نظریه خودتحلیلی یکپارچهنگر است.
درباره کتاب حفره های ارزشمندی وجودی
حفرههای ارزشمندی که به دنبال و برای ساختن جنبههای بیشتری از الفبای رواندرمانی بر پایه خودتحلیلی یکپارچهنگر به تحریر درآمده است، راهنمای سلامت روان در دنیای مدرن است. راهنمایی که با کنارزدن لایههای زیرین احساس بیارزشی تلاش میکند انسان را به جنبههای جدیدی از خود آشنا کند. جنبههایی که میتوانند برای خودآگاهی، شادکامی و تعالی فرد روشنگر بوده و او را در مسیر سلامت روان قرار دهد. حفرههای ارزشمندی وجودی تلاش دارد تا به فرد منظری جدید از زندگی را نشان دهد. چشماندازی که فرد مسئولانهتر به واقعیتها و احساساتش نگاه میکند و در پی تغییر، اصلاح و شکوفایی آن برمیآید.
خواندن کتاب حفره های ارزشمندی وجودی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ روانشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حفره های ارزشمندی وجودی
«بسیاری از روانشناسان معتقدند برای شادبودن، داشتن روابطی مطلوب و سلامت هیجانی و روانی لازم است احساس خوبی نسبت به خودمان داشته باشیم. این احساس به معنای واقعی کلمه واجد دوستداشتن است: دوستداشتن خودمان و دوستداشتن دیگران.
این نوع دوستداشتن خود احساس ارزشمندی و عزت نفس را دربر میگیرد که خود نیز در این عرصه، سه نیروی درونی ما یعنی تمایلات اولیه (جسم) «ایگو» یا من و نیروی کلنگر و اخلاقگرای ما را فعال میکند. این سه نیروی درونی تلاش میکنند هرکدام به نحو متفاوتی دوستداشتن و عزت نفس ما را رشد دهند.»
عمیق و پر محتوی