دانلود و خرید کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی عزیزاله توکلی دینانی
تصویر جلد کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی نوشتهٔ عزیزاله توکلی دینانی است. انتشارات ندای کارآفرین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی بیشتر دربارهٔ استعاره می‌خوانیم؛ دربارهٔ استعاره‌های زندگی، کاربرد استعاره در روانشناسی، درمان و درمانگری. استعاره‌ها با جذابیت می‌آموزند و مقاومت را دور می‌زنند، استعاره درمانی پذیرش و تعهد، هم‌جوش‌زدایی، تمثیل یا استعاره درمانی، خطاهای فکری، توقعات، باورهای ناکارآمد و غیر منطقی. مطالب این کتاب با استعاره و تمثیل به پایان می‌‌رسد.

خواندن کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کاربرد استعاره در روان درمانی

«استعاره ها برای زبان و شناخت، اساسی تر از آنچه که تصور می شد، هستند. ما بطور مداوم با یکدیگر و پیرامونمان به شیوه ای که تا حد زیادی تحت تأثیر استفاده از استعاره ها قرار دارد مرتبط می‌شویم. ما بر «مبنای» این استعاره ها «زندگی» کرده و آنها بر اعمالمان حاکمند. زبان شناسی جدید دانش بسیار زیادی را در مورد ساختار و مکانیزم این پدیده در بر دارد و ما از تحلیل های آنها چیز های بسیاری می‌توانیم یاد بگیریم. استعاره ها نه تنها برای ابراز ایده های پیچیده در زبان ضروری بوده، بلکه ابزارهای درمانی بسیار مؤثر و متنوعی نیز هستند. استعاره ها اغلب الهام بخش بوده و انگیزۀ مورد نیاز برای اعمال تغییرات مثبت را فراهم می آورند.»