کتاب شغل مورد علاقه
معرفی کتاب شغل مورد علاقه
کتاب شغل مورد علاقه نوشتهٔ آلن دو باتن و ترجمهٔ رضا اردلان است و انتشارات شنیدار آن را منتشر کرده است که راهنماییست تا افراد بتوانند شغل مورد علاقه خود را پیدا کنند.
دربارهٔ کتاب شغل مورد علاقه
کتاب شغل مورد علاقه، اثری از آلن دوباتن است. او در کتاب شغل مورد علاقه به این موضوع پرداخته است که انسانها علاوه بر کار کردن باید از انجام آن لذت نیز ببرند. در حقیقت این موضوع تا سالهای گذشته، موضوع چندان مهمی نبود. انسانها زمانی را صرف کار میکردند و زمان دیگری را برای خوشیهایشان داشتند. اما کمکم دیدگاه انسانها نسبت به مقولهی کار کردن تغییر کرد. آنها برای کسب رضایت سراغ کار کردن میرفتند. همین امر آلن دوباتن را بر آن داشت تا کتاب شغل مورد علاقه را بنویسد. او در این کتاب دربارهی کار خوب، کاری که در کنار کسب درآمد، لذت نیز به ما بدهد، نوشته است.
برای یافتن شغل مورد علاقه باید جنبههای متفاوتی را بررسی کرد. آلن دوباتن در کتابش، شغل مورد علاقه، همین کار را انجام داده است. او از مشکلات و موانع همیشگی مانند نداشتن مهارت و اطلاعات، هدفمند نبودن و پریشانی ذهنی و.... گفته است. از جنبههای لذتبخش کار و موانع بیرونی و درونیای که پس از پیدا کردن شغل مورد علاقه، تازه دامن ما را میگیرد، سخن گفته. در انتهای کتاب هم دوباتن تسلیبخشیهایی را گوشزد کرده که در هر مرحله میتوانند به کمک ما بیایند تا شادمانه کار و زندگی کنیم.
خواندن کتاب شغل مورد علاقه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به دنبال کار میگردید، یا هنوز نمیدانید که چه شغلی برای شما بهترین است، کتاب شغل مورد علاقه به کمک شما میآید.
دربارهٔ آلن دو باتن
آلن دوباتن، مجری تلویزیون، نویسنده و فیلسوف در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ در سوئیس به دنیا آمد. او در حال حضر در بریتانیا زندگی میکند. آلن دوباتن دورهی دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد اما به دلیل اینکه میخواست کتابهای فلسفی به زبان ساده بنویسد، آن را نیمه کاره رها کرد. او همچنین یکی از اعضای هیئت موسسهی مدرسهی زندگی نیز هست. آلن دوباتن در کتابهایش معمولا به شیوهی فلسفی موضوعات گوناگون را مطرح میکند. از میان آثار مشهور او میتوان به جستارهایی در باب عشق، تسلیبخشیهای فلسفه، هنر سیر و سفر، پروست چگونه میتواند زندگی شما را دگرگون کند، هنر چگونه میتواند زندگی شما را دگرگون کند، سیر عشق، شغل مورد علاقه و یک هفته در فرودگاه اشاره کرد.
بخشی از کتاب شغل مورد علاقه
امروزه صحبت کردن در مورد این موضوع که «دوست داریم چه شغلی داشته باشیم و شغل مورد علاقهی ما چیست؟» امری کاملا عادی است؛ حتی گاهی یک ضرورت به حساب میآید. امروزه افراد مشغول بودن به کاری را که دوست ندارند، نوعی بدبیاری میدانند. کتاب شغل مورد علاقه نیز در همین راستا نوشته شده است تا به نیاز مردم پاسخ بگوید و آنها را در یافتن شغل مورد علاقهشان راهنمایی کند.
ابتدا بیایید نگاهی به گذشته بیندازیم؛ به دورانی که مردم کاری جز کشاورزی، دامپروری و کار در معادن نداشتند. در آن زمان قرار نبود افراد مختلف عاشق کاری باشند که انجام میدهند، بلکه صرفا آن را به این دلیل انجام میدادند که به آن نیاز داشتند. بنابراین کار کردنِ ما انسانها در طول تاریخ، همواره با رنج کشیدن همراه بوده است و زمانهای شادی و تفریح همواره خارج از ساعات کاری اتفاق افتاده است.
از طرف دیگر، افراد طبقات بالاترِ جامعه به طور کلی بینیاز از کار کردن بودند زیرا نیازی به پول نداشتند. چنین وضعیتی آرزوی هر کسی بود؛ همه دلشان میخواست آنقدر پول داشته باشند که دیگر نیازی به کار کردن نداشته باشند. بنابراین هرگونه کار کردن و دریافت دستمزد در آن دوران، به طور خودکار افرا د را به طبقات پایینتر جامعه میراند.