کتاب سرقت به سبک یک هنرمند
معرفی کتاب سرقت به سبک یک هنرمند
کتاب سرقت به سبک یک هنرمند نوشتهٔ آستین کلئون است که با ترجمهٔ رضا باباخانلو در انتشارات سیزده منتشر شده است. این کتاب ۱۰ راز درمورد خلاقیت را که هیچکس به شما نمیگوید، در بر گرفته است.
درباره کتاب سرقت به سبک یک هنرمند
سرقت به سبک یک هنرمند کتابی است که به گفتهٔ نویسندهٔ آن ابتدا برای هنرمندان نوشته شد، اما کمکم موردتوجه اقشار دیگر جامعه هم قرار گرفت. هرکسی که بخواهد کمی خلاقیت در زندگی یا کار خود تزریق کند، میتواند از این کتاب استفاده کند. مطالبی که در این کتاب میخوانید، ابتدا منطقی به نظر نمیآیند؛ بعد کمی با آن ارتباط برقرار میکنید و درنهایت به این نتیجه میرسید که پیشنهاد آستین کلئون، بهترین و تنها راهکار است. او قصد دارد در این کتاب به شما بگوید، اگرچه کپیبرداری مستقیم از یک اثر، دزدی محسوب میشود؛ اما اگر از چند کار مختلف ایده بگیرید، آنگاه شما اثری منحصربهفرد خلق کردهاید. اثری که مورد تحسین قرار میگیرد و استفاده از چندین سبک مختلف، سبک خاص شما میشود.
خواندن کتاب سرقت به سبک یک هنرمند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم.
اگر به خلاقیت در زندگی و حرفهٔ خود علاقهمند هستید، این کتاب راههای عملی رسیدن به این هدف را پیش پای شما میگذارد.
کتاب متفاوتیه ، نسبت ب کتاب های دیگه ، راهکارهای جالبی داره ، از خوندنش لذت میبرم حتما بخونید
فقط میتونم بگم انقد قشنگ بود که ۲ ساعتع تمومش کردم🥲
کتاب خوب و مفیدی بود🌱
توصیههایی برای بروز خلاقیت
از کتابهایی که باید چندین و چند بار خوندش، به همهی افرادی که هنرمندند یا نویسنده و یا نقاش و هر کسی که میخواد خلاقانه زندگی کنه در هر شغلی حتا یک پزشک توصیه میکنم بخونن این کتاب رو.