دانلود و خرید کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا عزت اله غلامی
تصویر جلد کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا

کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا

کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا نوشتهٔ عزت اله غلامی است و انتشارات خط آخر آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا

قاچاق کالا هم‌اکنون ذهن بسیاری از مدیران کشور ما را به خود مشغول کرده و بسیاری از دستگاه‌ها را نیز درگیر کرده است. گستردگی مرزهای جغرافیایی در کنار همسایگان دارای نظام‌های تقریباً بی‌ثبات و نیز وجود مبادی مختلف و شیوه‌های متنوع قاچاق مبارزه با آن را دشوار کرده است. در حال حاضر قاچاق عام و قاچاق کالا به نحو خاص از مشکلات بزرگ کشور است.

این پدیده چندان ابعاد گوناگونی یافته و چنان تأثیرات منفی و مخربی در اقتصاد کشور گذارده که به‌ناچار بخش چشم‌گیری از امکانات ملی برای مبارزه با آن بسیج شده است. به رغم این تلاش‌ها و بنا بر اظهارات مکرر مسئولان، اقدامات به‌عمل‌آمده چندان اثری نداشته و فقط پارهٔ اندکی از کل قاچاق کشف شده است. کشور ایران از سال‌ها پیش تحت تأثیر پدیدهٔ قاچاق کالا قرار گرفته و لطمات جبران‌ناپذیری در تمامی بخش‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و غیره به خود دیده و در جهت مبارزه با این صدمات هزینه‌های زیادی پرداخته است؛ اعم از جانی (شهادت مأمورین مبارزه‌کننده در این راه)، هزینه‌های مالی، نیروی انسانی و... که بر همگان مشخص و محرز است. 

کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا سعی دارد به مجاهدت‌های پلیس در مبارزه با قاچاق کالا بپردازد.

خواندن کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند با رشادت‌های پلیس در این زمینه آشنا شوند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نبرد بی صدای پلیس در مبارزه با قاچاق کالا

«قاچاق کالا پدیده‌ای مخرب است که آسیب فراوانی بر پیکره‌ی اقتصاد کشورها وارد می‌نماید. این فعالیت غیررسمی اقتصاد، برنامه‌ها و سیاست‌های توسعه کشورها را دچار اختلال می‌کند و مشکلاتی نظیر کاهش تولیدات صنعتی و داخلی، کاهش درآمدهای گمرکی و مالیاتی دولت، فرار از محدودیت‌های تعرفه‌ای موجود در بخش تجاری کشور، کاهش درآمدهای دولت نیز کمیت و کیفیت عرضه کالاها و خدمات عمومی را در جامعه پایین می‌آورد و سبب خروج بی‌حاصل ارز، فرار گسترده سرمایه، افزایش بیکاری، تعطیلی کارخانجات تولیدی و ... می‌شود. یکی از مهم‌ترین موانع موجود در رشد و شکوفایی اقتصاد کشور، قاچاق کالا و ارز می‌باشد. سالیانه حدود پانزده هزار میلیارد دلار کالای قاچاق به کشور وارد و به اقتصاد ایران ضربه می‌زند (مقام معظم رهبری، ۱۳۹۶). یکی از مهم‌ترین وظایف نیروی انتظامی جمهوری اسلامی برابر بند 8 ماده 4 قانون ناجا (مصوب ۲۷ تیرماه ۱۳۶۹) پیشگیری از جرائم می‌باشد در بند ماده فوق آمده است: «بر طبق قانون وظایفی بر عهده نیروی انتظامی، به عنوان ضابط قوه قضائیه محول شده که شامل: ۱- مبارزه با مواد مخدر ۲- مبارزه با قاچاق ۳- مبارزه با منکرات و فساد ۴- پیشگیری از وقوع جرم ۵- حفظ آثار و دلائل جرم ۶- دستگیری متهمین و مجرمین و جلوگیری از فرار و اختفای آنان ۷- اجرا و ابلاغ احکام قضایی» می‌باشد؛ بنابراین ناجا اصلی‌ترین سازمان پیشگیری و مبارزه کننده در مبارزه با قاچاق کالا به شمار می‌رود و انتظارات مردم و مسئولین از پلیس در این حوزه‌ها زیاد است.

با توجه به اینکه قاچاق کالا معلول عوامل مختلفی است که مبارزه با آن، نیازمند عزم ملی و توجه دقیق به شاخص‌های علمی است. تجارب قبلی نشان داده که در مبارزه با قاچاق کالا، برخورد قضایی چندان مثمر ثمر نبوده و توجه به راهکارهای فرهنگی، پیشگیرانه و ایجاد شغل نقش موثرتری در کاهش قاچاق خواهد داشت. بدیهی است که تدوین قوانین، حمایت از تجارب و تولید داخلی و توجه به ارزش‌های انسانی و اخلاقی موجب تأمین امنیت عمومی خواهد گردید. متأسفانه موضوع واردات کالاهای تقلبی و غیراستاندارد و همچنین عدم توجه به مسدود کردن مرزها، معضلات زیادی را برای کشور به بار آورده که پیامد آن موجب ناامنی در مرزها، قاچاق کالاهای مصرفی و مواد مخدر و همچنین ورود اسلحه و مهمات و خروج کالاهای استراتژیک از جمله گندم، زعفران و فرآورده‌های نفتی می‌باشد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷۰۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۶۵ صفحه

حجم

۷۰۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۶۵ صفحه

قیمت:
۱۹,۰۰۰
تومان