معرفی و دانلود کتاب چگونه با سوگ فقدان و مرگ کنار آییم pdf + خلاصه رایگان

۳.۴ امتیاز(از ۵ رأی)
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب چگونه با سوگ فقدان و مرگ کنار آییم

کتاب راهنمایی یک بازمانده برای کنار آمدن با درد و آسیب روحی و یادگیری از سرگرفتن دوباره‌ی زندگی نوشته ریچارد بنکس و ترجمه آرزو سلطان محمدی است.

حقیقت تلخی که همه ما با آن روبه رو می‌شویم. درک مرگ و این واقعیت که احتمال دارد روزی افرادی که دوستشان داریم را از دست بدهیم، حتی گاهی زودتر از آنچه فکر می‌کنیم. اگرچه در اعماق وجودمان می‌دانیم که این زندگی ارزشمند باید روزی به پایان برسد، اما چگونه برای از دست دادن افرادی که دوستشان داریم آماده شویم؟!

تکنیک‌ها و مکانیسم‌های مقابله‌ای در این کتاب برای کمک به شما نوشته شده تا درچنین موقعیت‌هایی به کمک شما بیاید.

همچنین این کتاب راهنمای شما برای زمانی خواهد بود که هنوز آماده نیستید با دیگران در مورد فقدان یا سوگ خود صحبت کنید. از آنجا که هیچ کس نباید در دردناک‌ترین زمان‌های زندگی خود تنها باشد امیدوارم کتاب حاضر به شما کمک کند احساس کنید تنها نیستید.

همه چیزهایی که قرار است در این کتاب بیاموزید برای کمک به شما طراحی شده است تا یاد بگیرید چگونه زندگی خود را پس از درگذشت عزیزتان از سر گیرید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه با سوگ فقدان و مرگ کنار آییم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه با سوگ فقدان و مرگ کنار آییم
عنوان دیگرراهنمایی یک بازمانده برای کنار آمدن با درد و آسیب روحی و یادگیری از سرگرفتن دوباره‌ی زندگی
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسندهریچارد بنکس
مترجمآرزو سلطان محمدی
انتشاراتسنجاق
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
قصه ستایش کردن؛ خوشحالی تو خوشحالی من
بررسی تفصیلی زوج‌درمانی هیجان‌مدار
مریم نجفی
ذهن و فکر شاد و سالم
آلن دوباتن
طرح هندسی بزرگراه ها و خیابان ها (جلد اول)
غلامعلی شفابخش
چگونگی کنترل هیجان ها