معرفی و دانلود کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱ pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات هوپا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱

کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱ نوشتهٔ سولماز خواجه وند است. انتشارات هوپا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این ۷ داستان از مجموعهٔ «دبستان هاجر» هستند.

درباره کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱

کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱ که با تصویرسازی‌های «فاطمه محمدعلی پور» منتشر شده است، اول درمورد کلمهٔ «هچل‌هفت» توضیح داده است. «هَشَلْهَف» در زبان عامیانهٔ تهران قدیم به‌معنای نامرتب و بی‌نظم بوده است.

کتاب حاضر ۷ داستان کودکانه را در بر گرفته است.

خواندن کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱

«این بود که فکر کردم داستان‌هایم را توی کتاب بنویسم، آخر تنها چیزی که هیچ‌وقت توی خانه‌ی ما، توی فامیل ما و توی دوست‌وآشناهای ما خوانده نمی‌شود، «کتاب» است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زندگی هچل هفت آیدا پیرپور ۱
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه زندگی هچل‌هفت آیدا پیرپور

Ariana☀️⛵️
۱۴۰۲/۱۱/۲۹

بچه ها مسخره م نکنید اوکی😭😂 من عاشق این مجموعه م از اونجایی حتی زمانی که این کتابو خریدم کلاس ششم بودم (به زبان دیگه خیلی سنم برای خوندن این مجموعه جلدی زیاد بود🥲) همیشه بهم حس و حال ایران رو...بیشتر

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۶/۱۲

خیلی خیلی باحاله🐾☕

۱۴۰۳/۰۱/۱۴

کتاب خیلی خوبیه من عاشق این کتاب شدم طوری که صبح تا شب مشغول خواندن شدم تازمانی که به پایان رسید تنها انتقادی که دارم این هست که چرا بقیه جلد ها در بازار نیست

𖤐
۱۴۰۴/۰۸/۲۹

خیلی جالب بود بیشتر برای رده سنی نوجوان خوبه اما منکه 26 سالمه هم با خوندنش کلی خندیدم و لذت بردم.

۱۴۰۳/۰۹/۲۱

عالی من قبلاً 3 رو خوندم💕✨

۱۴۰۴/۰۳/۳۱

جالب بود مناسب همه ی سن ها هستش از 7سال تا 12 سال علی ترین تازه دیگه نیاز نیست صدتا کتاب خبری چون این خودش چهل تا کتابه و اصلا حوصله سربر نیست عالی معرکه

حسام راموز
۱۴۰۳/۱۰/۲۱

خیلی قشنگ است توسیه می کنم بخوانید

طناز بدری
۱۴۰۴/۰۹/۰۵

سلام به همه کتاب خونا📚👋🏻 من این کتاب رو به همه پیشنهاد می کنم🙂👍🏻 این کتاب عالی و واقعا خنده داره😅👍🏻

کتاب بهترین چیز جهان است
۱۴۰۴/۰۲/۳۱