کتاب داستان های ترسناک
معرفی کتاب داستان های ترسناک
کتاب داستان های ترسناک نوشتهٔ مایکل کاکس و ترجمهٔ آرزو احمی است و نشر پیدایش آن را منتشر کرده است. این کتاب حاوی ده قصه و ده پرونده دربارهٔ این داستانهای ترسناک است.
درباره کتاب داستان های ترسناک
داستان ترسناک اتمسفری تاریک، بیاحساس و پر از ترس و وحشت ایجاد میکند. مثل این میماند که نویسنده از عمد با تشریحنکردن یک موقعیت خاص، خواننده را حرص بدهد تا در ناشناختهبودن یک موقعیت یا شخص، احساس ترس و دلهره ایجاد شود. در این داستان، حوادث ناگهانی صورت میگیرد. البته به تعداد کم، زیرا باید غیرقابل پیشبینی باشند. این داستانها معمولا با خشونت بالا روایت میشوند. انسانها در موقعیتهای مختلف داستان، نیمهٔ تاریک خود را نشان میدهند تا باعث انزجار مخاطب شوند و معمولا فرم داستانگویی، سوم شخص است و راوی خود نویسنده است.
داستانهای این کتاب از این قرار است:
فرانکشتاین
موجود وحشتناک دانویچ
دراکولا
خواندن کتاب داستان های ترسناک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستانهای ترسناک پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب داستان های ترسناک
«مردم از وقتی از ادبیات وحشت لذت بردند که اولین زن غارنشین به بچههای وحشتزدهاش از غول عظیمالجثه کلهپوکی که آب از دهانش آویزان بود گفت؛ غولی که توی تاریکی، در گوشه و کنار غارشان، تنها چند متر دورتر از آنها کمین کرده بود. خیلی کار قشنگی نبود که اینطور درباره پدر بچهها حرف بزند، نه؟ از آنوقت به بعد، مردم با ترساندن دیگران با داستانهای وحشتناکی درباره غولهای نفرتانگیز، هیولاهای روانی و جانوران تشنه به خون، یکدیگر را بیچاره کردند.»
دوست نداشتم و همش باید هزینههای اشتراک بدم
نه ترسناک نه جالب اصلا به دیگران پیشنهاد نمی کنم