کتاب سررسید محتوا ۱۴۰۱
معرفی کتاب سررسید محتوا ۱۴۰۱
کتاب الکترونیکی «سررسید محتوا ۱۴۰۱» نوشتهٔ محمد امین و محسن عقبایی در انتشارات تاچارا چاپ شده است. کتاب «سررسید محتوا» سعی دارد ضمن مرور اهمیت برنامهریزی در بازاریابی محتوایی، الفبای طراحی یک تقویم سالانه محتوایی را نیز معرفی کند.
درباره کتاب سررسید محتوا ۱۴۰۱
در این کتاب روزهای مهمی که میتوانند بهانهٔ مناسبی برای تولید محتوا توسط کسبوکارها باشند بررسی شدهاند. البته همان طور که در متن کتاب تأکید شده ضرورت دارد این تاریخها متناسب با هر کسبوکار و هر بازار اختصاصیسازی شود.
تکنیکهای مختلف تولید محتوا، بسترهای متنوع انتشار محتوا، ابزار پیچیدهٔ تحلیل بازخوردها، سوژهها و کلیدواژههای مهمی که ایدههای محوری تولید محتوا هستند و رفتارشناسی و نیازسنجی کاربران، هر یک جزئی از جعبه ابزار بازاریابی محتوایی را تشکیل میدهند. تقویم محتوا به کسبوکارها کمک میکند تا با درنظرداشتن نیازهای مخاطبان، مزیتهای خود، مناسبتهای رسمی و غیررسمی و همچنین ویژگیهای رسانهها اقدام به تولید و انتشار منظم و هدفمند محتوا کنند.
عناوین فصلهای کتاب سررسید محتوا ۱۴۰۱ را در ادامه میبینیم:
اهداف خود را تعیین کنید / گامهای کلیدی / استراتژی محتوا / مخاطب؛ شاهکلید بازاریابی محتوایی / شناخت مخاطب / انواع محتوا / سوژههای رایج / توزیع محتوا / انتشار گسترده محتوا / محتوا در قیف فروش / ماتریس محتوا / اینفلوئنسر مارکتینگ / ارزیابی محتوا / چرا باید از سررسید محتوا استفاده کنیم؟ / این سررسید چه کمکی به شما میکند؟ / سررسید را برای خودتان اختصاصیسازی کنید / راهنمای استفاده از سررسید
کتاب سررسید محتوا ۱۴۰۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به تولیدکنندگان محتوا پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب سررسید محتوا ۱۴۰۱
«برای رسیدن به هدف، باید مسیر را گام به گام طی کرد. هیچ موفقیتی بیمقدمه و یکباره ظاهر نمیشود. بهتر است گامها را منطقی و پیوسته تعریف کنید. فرایندها را فهرست کنید فهرستی از تمام فعالیتهایی که باید انجام دهید، تهیه کنید. پس از اولویتبندی آنها به ترتیب زمان و درجه اهمیت، باید موعد اجرا و افراد مسئول هر فعالیت را نیز مشخص کنید. اگر تولید محتوا را به صورت تیمی انجام میدهید، بهتر است این الگو را در اختیار همه اعضا قرار دهید تا به این ترتیب همه از نقشها و مسئولیتهای یکدیگر به وضوح آگاه شوند. در مواقعی که با کارهای دشوار رو بهرو میشوید، بهترین راهکار این است که آن فعالیت را به چند کار کوچکتر تقسیم کنید و برای اجرای این کارهای کوچکتر، دوباره اولویتبندی، زمانبندی و تقسیم کار کنید. به این صورت سختترین کارها را میتوانید با کمترین چالش انجام دهید. مهلت انجام هر کار را مشخص کنید همیشه کارهایی هستند که انجام آنها، امور دیگر را به تعویق میاندازد. فرض کنید میخواهید برای بررسی یک محصول در اینستاگرام عکس و متن تهیه کنید. معموال عکسبرداری نسبت به نوشتن متن، فرآیند دشوار و زمانبری است؛ در نتیجه باید این فعالیت را در اولویت قرار دهید تا سر فرصت و با کیفیت بهتری انجام شود. اولویتبندی به شما کمک میکند تا نظم اجرای فعالیتها را به خوبی حفظ کنید و مدیریت دقیقتری بر فرایند تولید و توزیع محتوا داشته باشید. پس از اولویتبندی باید برای انجام هر فعالیت، یک بازه زمانی منطقی و واقعبینانه تعریف کنید. یک توصیه کلیدی این است که در مورد کارهای تیمی حتما با مسئول مربوط به هر فعالیت مشورت کنید. اگر بدون آگاهی افراد برای آنها برنامهریزی کنید، نمیتوانید انتظار همراهی زیادی از آنها داشته باشید.»
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه