معرفی کتاب زمین خوب
کتاب زمین خوب اثری از پرل باک و ترجمه اکرم صابر است که توسط شرکت خدمات چاپ و نشر سنجاق به چاپ رسیده است.
داستان این کتاب، داستان ونگ لونگ کشاورز فقیری است که اعتقاد دارد زمین، زندگی است. او با خدمتکاری از یک خاندان بزرگ ازدواج می کند. خانواده کوچک آنها با تلاش، صرفه جویی صاحب قسمتی از زمین خاندان بزرگ هونگ میشود که نمادی برای تلاش بیشتر میشود. آنها بعد از تحمل سختیهای زیاد خود را از سطح یک کشاورز ساده به خانوادهای زمین دار تبدیل میکنند و مسیر زندگیشان دچار تغییرات فراوان میشود
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زمین خوب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | زمین خوب |
| حجم فایل کتاب: | ۳.۱۶ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۶۲۲-۹۴۱۷۳-۷-۹ |
| تعداد صفحهها: | ۵۱۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۰۰۰۰ تومان |

کتاب بسیار عالی است من یکبار در نوجوانی و بار دیگر به تازگی خوندمش پند آموز است .
یکی از داستان های جالبی بود که خوندم و ترجمه راحت و روان داشت..ممنونم ازتون
۷۲_کتابی در مورد زمین همش درمورد زمینه. زمین و گندم و برنج و محصولات زمین خیال انگیزه و حس و حالش شبیه برنامههای آشپزی روستاییه. ولی خب نمیشه گفت خوشم اومد با نخوندنش چیزی رو از دست ندادین.
اینو اینگلیسشو داشتم تمومش نکردم
همه ما خاک از امدهایم و خاک از ما محافظت میکند. کتاب فوقالعادهای بود و ترجمه خیلی خوبی داشت. در عین حال که داستان را میخوانیم تصویر کاملا واضحی از ان را میبینیم گویا خودمان انجاییم. از اواسط کتاب به بعد...بیشتر