تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب گنجیشک و ابر
معرفی کتاب گنجیشک و ابر
معرفی کتاب گنجیشک و ابر
کتاب الکترونیکی «گنجشک و ابر» نوشتهٔ لاله جعفری و با تصویرگری «مرجان بابامرندی» توسط انتشارات سیمای شرق در مجموعهٔ «قصههای فسقلکی» منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه دربارهٔ بازی قایمباشک میان یک گنجشک و یک ابر است و برای گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گنجیشک و ابر
«گنجشک و ابر» اثری کوتاه و تصویری است که در قالب داستانی ساده به یکی از بازیهای محبوب کودکان یعنی قایمباشک میپردازد. این کتاب در مجموعهای با عنوان «قصههای فسقلکی» قرار دارد و با تصویرگری رنگی و جذاب، فضای شاد و کودکانهای را خلق میکند. داستان در فضایی خیالانگیز میان یک گنجشک و یک ابر شکل میگیرد و به موضوعاتی مانند دوستی، بازی و خلاقیت اشاره دارد. کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و با توجه به زبان و تصاویرش، برای کودکان پیشدبستانی و سالهای ابتدایی دبستان قابل استفاده است. نویسنده با انتخاب شخصیتهایی ساده و ملموس، تلاش کرده است تا دنیای کودکانه را به تصویر بکشد و مخاطب را به دنیای بازی و تخیل ببرد.
خلاصه کتاب گنجیشک و ابر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با معرفی گنجشکی آغاز میشود که به دنبال همبازی برای بازی قایمباشک است. گنجشک از ابر میخواهد که او را قایم کند. ابر با مهربانی میپذیرد و گنجشک پشت ابر پنهان میشود. در ادامه، گنجشک از ابر میخواهد که خودش را هم قایم کند و ابر نیز قبول میکند. اما گنجشک موفق میشود ابر را پیدا کند و در نهایت بازی را میبرد. داستان با زبانی ساده و تصاویری رنگی، حس دوستی و بازی را میان شخصیتها به تصویر میکشد و به کودکان نشان میدهد که بازی و همکاری چگونه میتواند لحظات شادی را رقم بزند.
چرا باید کتاب گنجیشک و ابر را خواند؟
این کتاب با داستانی کوتاه و تصاویر رنگی، به کودکان کمک میکند تا مفهوم دوستی، همکاری و خلاقیت را در قالب یک بازی ساده درک کنند. روایت داستان از زاویه دید یک گنجشک و یک ابر، تخیل کودک را تقویت میکند و او را به دنیای بازیهای کودکانه میبرد. همچنین، کتاب میتواند به عنوان ابزاری برای آموزش مهارتهای اجتماعی و تقویت ارتباط میان کودک و والدین یا مربیان مورد استفاده قرار گیرد.
خواندن کتاب گنجیشک و ابر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان ۵ سال به بالا که به داستانهای کوتاه و تصویری علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال داستانهایی برای آموزش مهارتهای اجتماعی، دوستی و خلاقیت به کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به شمار میآید.
فهرست کتاب گنجیشک و ابر
این کتاب داستانی است و فهرست فصلبندی شده ندارد.
بخشی از کتاب گنجیشک و ابر
«گنجشک گفت: «من را هم قایم میکنی؟»ابر گفت: «بله.»گنجشک پشت ابر قایم شد. ابر گفت: «حالا پشت من قایم شو.»گنجشک گفت: «باشه.»ابر قایم شد. گنجشک گشت و گشت تا ابر را پیدا کرد. ابر خندید و گفت: «تو بردی!»گنجشک هم خندید. بعد با هم به آسمان نگاه کردند و بازی را دوباره شروع کردند. ابر و گنجشک هر دو خوشحال بودند که همبازی خوبی پیدا کردهاند.»