کتاب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و امنیتی انگلستان
معرفی کتاب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و امنیتی انگلستان
کتاب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و امنیتی انگلستان نوشتهٔ احمدرضا بردبار (عضو هیئتعلمی دانشگاه خوارزمی) است. انتشارات دانشگاه خوارزمی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. بازهٔ زمانی این اثر، از انقلاب اسلامی تا سال ۱۴۰۰ شمسی را دربرمیگیرد.
درباره کتاب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و امنیتی انگلستان
کتاب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و امنیتی انگلستان، برآیند پژوهشی چندساله دربارهٔ کشور انگلستان و سیاستهای آن در برابر ایران است.
نویسندهٔ این کتاب، باور دارد که شناخت سیاستهای انگلستان برای همهٔ مردم جهان لازم و ضوروری است. احمدرضا بردبار سپس یادآور میشود که بیشتر زیانی که کشور یادشده به ایران وارد کرد، مربوط به دورهٔ قاجاریه بوده است.
این کتاب با هدف رشد و توسعهٔ ایران و پیشگیری از زیانهای احتمالی از سوی انگلستان نوشته شده است.
کتاب، با جملهای از ژوزف استالین آغاز میشود:
«کشتن یک تن، کشتن یک تن است؛ کشتن یک میلیون تن، تنها آمار است.»
خواندن کتاب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و امنیتی انگلستان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران علوم سیاسی و روابط بینالملل پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی و امنیتی انگلستان
«در برخی از دورانهای تاریخ ایران زمین، روابط دوجانبه میان این دو کشور دربالاترین سطح قرار داشت و در پارهای از موارد، روابط به سردی گرایید. در بیانی کلی، در تاریخ سیاسی ایران زمین، به شیوههای گوناگون ردپای سیاستهای انگلیسی در رخدادهای مهم کشور، بهچشم میخورد؛ در دوران تسلط قاجارها بر ایران زمین، انگلیسیها توانستند با انواع ترفندها و حیلهها امتیازهای مستقیم و غیرمستقیمی از این کشور بهدست آورند.»
***
«وظیفه اصلی دپارتمان توسعه بینالمللی، مبارزه با فقر و اهدای کمکهای بشردوستانه یاد شده است؛ اما این نهاد دولتی، در امور مربوط به مهاجرین و توسعه نیز فعالیت زیادی دارد. دپارتمان توسعه بینالمللی دارای تیمی متخصص و کارکشته در مورد مسائل مربوط به مهاجرت است و نقش بهسزایی در جمعآوری اطلاعات و سیاستگذاری در زمینه مهاجرت و توسعه برعهده دارد.»
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه
حجم
۲٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه