کتاب کی میدونه عشق چیه؟!
معرفی کتاب کی میدونه عشق چیه؟!
«کی میدونه عشق چیه؟!» رمانی نوشته زهرا محمودی( -۱۳۶۳)، نویسنده ایرانی است
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«سهراب روی نیمکت همیشگی نشسته بود و به حرفهای دیشبش با ماندانا فکر میکرد. دیشب با ماندانا حرف زده بود و قضیهی خراب کردن بوستان را به او گفته بود، اما ماندانا حرفهایش را باور نکرده بود.
ـ اگه میخوای منو سر کار بذاری، یه چیز دیگه پیدا کن. سهراب کلی قسم و آیه خورده بود که راست میگوید. وقتی ماندانا تا حدودی حرفهای او را باور کرد، ساکت شد و چیزی نگفت فقط مأیوسانه پوزخندی زد.
ـ چیه؟ البته حق داری، خود من هم وقتی شنیدم، شوکه شدم. اصلاً باورم نمیشد.
ـ تو دیگه چرا؟
سهراب با تعجب گفت: ماندانا؛ چرا این جوری شدی؟ یعنی چی: تو دیگه چرا؟ مگه من از اون جا خاطره ندارم، مگه من...
ماندانا حسابی جا خورده بود، تحمل این را دیگر نداشت، تنها دلخوشیاش بوستان بود و حالا...
ماندانا با صدایی خصمانه که واقعاً از او بعید بود گفت: این هم یکی دیگه از فرقای ما با شما؟ و بازهم پوزخند زد.
ـ ماندانا، تو رو خدا این جوری حرف نزن. من و تو، ما و شما، داشتیم؟ و بعد با لحنی که معلوم بود ناراحت شده است، گفت: فکر میکردم دیگه خیلی وقته بین ما، من و تویی وجود نداره، دیگه یکی شدیم.»
چند اشتباه کوچیک داشت در نوشتارش، اما داستان بی نقص و باید اضافه کنم که تنها یک رمان عشقولانه نیست ، یه کتابیه که میشه ازش به عنوان یک کتاب فلسفی نام برد!
کتاب خوبی بود ولی بیشتر از اسم نویسنده حاضر شدم بخونمش واقعا تشابه اسمی خیلی بده
از اسمش معلومه چیه...پفف