کتاب ثریا
معرفی کتاب ثریا
کتاب ثریا، نوشتهی مانی خراسانینژاد داستان عاشقانهی پر شر و شور و زندگی پر فراز و نشیب دختر و پسری جوان است که خواننده را تا انتهای داستان همراه خود میکشاند.
دربارهی کتاب ثریا
ثریا یک عاشقانه است. عاشقانهای تلخ. داستانی پر فراز و نشیب از زندگیهایی که به واسطهی خودخواهیها نابود میشوند. ثریا و علیرضا دو عاشق و معشوقی هستند که به دلیل خودخواهی آقای ارجمند، پدر ثریا مجبور به دوری از هم و جدایی از یکدیگر شدهاند. اما در این میان، فرزندی نیز هست که از این موضوع رنج میبرد. امید کوچولوی سه ساله که دوست دارد پدر و مادرش را کنار همدیگر ببیند و زندگی خانوادگی خوبی را، همانطور که دیگران تجربه میکنند، تجربه کند. ثریا، داستان پر از بالا و پایین زندگیها است.
کتاب ثریا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن داستانهای عاشقانه از نویسندگان ایرانی لذت میبرید، کتاب ثریا را بخوانید.
بخشی از کتاب ثریا
با گریه امید از خواب بیدار شدم، بغلش کردم، بدنش داغ بود مادر را صدا زدم، قبلا هم وقتی امید تب میکرد میترسیدم و ثریا را صدا میزدم. مادر وارد اتاق شد، گفتم:
-مادر. امید تب داره.
دستش را گذاشت روی صورت امید و گفت:
-اره. بچه داره میسوزه که.
دست و پایم را گم کردم، دویدم به سمت کمدم و لباس برداشتم، لباس نازکی تن امید کردم، لباس خودم را هم عوض کردم. امید را بغل کردم، مادر گفت:
-صبر کن چادر سر کنم منم بیام.
امید را به حیاط بردم، با صدای بلند گریه میکرد از شدت تب صورتش قرمز شده بود. شیر آب داخل حیاط را باز کردم، صورتشو شستم اما بیفایده بود. مادر چادر به سر تو چهارچوب در ایستاد و گفت:
-علیرضا به جای بیمارستان بچه رو ببر بده مادرش، اون از غصه مادرش مریض شده.
شاید حرف مادرم درست بود اما نمیتوانستم در آن وضعیت امید را ببرم پیش ثریا. چون حس میکردم این کار بیلیاقتی من را ثابت میکرد...
عالی و تاثیر گذار خواننده را دنبال میکشه
کتاب خیلی خوبی بود من از زمانی که شروع کردم به خوندن تا اخر کتاب رو یک سر خوندم عالی بود