معرفی و دانلود کتاب ماه همراه بچه هاست pdf + خلاصه رایگان

۴.۳(از ۴ امتیاز)
گل‌علی بابایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماه همراه بچه هاست

کتاب ماه همراه بچه هاست نوشته گل‌علی بابایی این کتاب سرگذشتنامه سردار شهید محمدابرهیم همت است که در انتشارات روایت ۲۷ بعثت منتشر شده است. این کتاب یکی از جلدهای مجموعه بیست و هفت در ۲۷ است.

درباره کتاب ماه همراه بچه هاست

مجموعه کتاب‌های ارزشمند بیست و هفت در ۲۷ در برگیرنده سرگذشت‌نامه‌های بیست و هفت تن از فرماندهان شهید لشکر ۲۷ محمدرسول‌الله طی هشت سال دفاع مقدس ملت ایران است که پژوهش و نگارش آن ها در این مرکز بهار ۱۳۹۱ آغاز شده است.

این کتاب حاوی داستان پرماجرای حیات دنیوی شهید محمد ابراهیم همت؛ فرمانده پرآوازهی لشکر ۲۷ محمدرسول‌الله است که پس از طی مراحل پژوهش و نگارش انتشار پیدا کرده است. این اثر شما را با زندگی یکی از مشهورترین فرماندهان جنگ آشنا می‌کند.

خواندن کتاب ماه همراه بچه هاست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به زندگی شهدا پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماه همراه بچه هاست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماه همراه بچه هاست
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه بیست و هفت در ۲۷

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۰۶

کل کتاب روایت جنگ بود. هی میگفت این گردان رفت اینجا اون گردان رفت اونجا. از شهید همت کتاب های بهتری هم هست بنظرم اونا رو تهیه کنید

آرتمیسِ ایران
توصیه می‌کنم.