کتاب اسطوره های دو و میدانی در جهان باستان
معرفی کتاب اسطوره های دو و میدانی در جهان باستان
کتاب اسطوره های دو و میدانی در جهان باستان نوشتهٔ دلارام نقیبی طرقی و بابک حبیب خدا و تهمورث نورایی و حاصل ویراستاری اردشیر نورایی است. نشر میترا آقاکوچک این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب اسطوره های دو و میدانی در جهان باستان
کتاب اسطوره های دو و میدانی در جهان باستان ابتدا به معنا و مفهوم اسطوره پرداخته و درمورد مکتبهای اسطورهشناسی و اسطورههای قهرمان سخن گفته است. این کتاب پس از مقدمه، به موضوعاتی مانند دیدگاههای اسطورهای درمورد پیدایش انسان، ویژگیهای انسان اولیه در اعصار و دورههای مختلف، تحولات مهم و تعیینکننده در پیشرفت انسان ابتدایی، اسطورههای دو و میدانی و در پایان به اسطورههای برخی رشتههای دو و میدانی در جهان باستان پرداخته است.
خواندن کتاب اسطوره های دو و میدانی در جهان باستان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ورزش و اسطوره پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اسطوره های دو و میدانی در جهان باستان
«کاسیرر در ارتباط با درستی این دو نظریه مینویسد: دلایلی وجود دارد که ما را متقاعد میکند که توصیف لوی برول از ذهنیت ابتدایی از جنبهای اساسی ناکافی و غیر قطعی است. برول بر این عقیده پافشاری دارد که میان اسطوره و زبان رابطهای تنگاتنگ وجود دارد. بخش ویژهای از اثر او به مسایل زبانشناسی اختصاص دارد و زبانهایی را بررسی میکند که قبایل وحشی با آنها سخن میگویند. او در این زبانها همهی آن خصلتهایی را مییابد که به ذهنیت انسان ابتدایی نسبت میدهد. آن زبانها پر از عناصری هستند که در تقابل کامل با شیوههای اندیشهی ما قرار میگیرند. گرچه این حکم لوی برول با تجربهی زمانشناختی در توافق نیست. بهترین متخصصان زبانشناس، یعنی کسانی که همهی عمر خود را صرف زبانهای قبایل وحشی کردهاند به نتیجهای خلاف حکم لوی برول رسیدهاند.»