کتاب رهیافتی بر کارآفرینی و اشتغال بانوان با رویکرد فقهی
معرفی کتاب رهیافتی بر کارآفرینی و اشتغال بانوان با رویکرد فقهی
کتاب رهیافتی بر کارآفرینی و اشتغال بانوان با رویکرد فقهی نوشته سیدمصطفی احمدی سیستانی است. این کتاب را انتشارات عطران منتشر کرده است.
درباره کتاب رهیافتی بر کارآفرینی و اشتغال بانوان با رویکرد فقهی
اشتغال زنان در خارج از منزل از یک سو و نیز مسئولیت اولیه زن مسلمان در خصوص ایفای نقش خود در خانواده به عنوان همسر و مادر و اهتمام به پرورش فرزندانی مکتبی از سوی دیگر، بسیار دشوار و سنگین است، به طوری که آنها باید با تحمل مشکلات و سرپنجه تدبیر و توانمندی، آن را به سر منزل مقصود برسانند و تلفیقی مناسب و سالم بین این دو مسئله ایجاد نمایند. از طرفی نمیتوان شایستگیها و تواناییهای زنان را به عنوان نیمی از نیروی فکری جامعه در پذیرش بعضی از مسئولیتها در عرصههای فرهنگی، علمی و تربیتی نادیده گرفت. در جهان امروز آن چه در توسعه و پیشرفت کشورها نقش مؤثری دارد بهرهبرداری اصولی از تواناییها و استعدادهای انسانی است، که در این میان زنان میتوانند نقش مؤثری را در بخشهای آموزش بهداشت و درمان و... ایفا کنند و حذف زنان از صحنههای اجتماعی در حقیقت حذف نیمی از جامعه انسانی است. لذا ضروری است نظام اسلامی با رعایت مصالح کلی جامعه و مصالح فردی مبتنی بر استعدادهای فطری زنان و مصالح خانوادگی (حفظ کیان خانواده) زمینه مشارکت متناسب با شئونات زن مسلمان را با حفظ حریم الهی عفاف و تقوی و براساس آموزههای دینی و فقه پویای اسلامی برای زنان فراهم آورد. این کتاب اطلاعات کاملی درباره نگاه فقه به کار زنان دراختیار علاقهمندان قرار ی دهد.
خواندن کتاب رهیافتی بر کارآفرینی و اشتغال بانوان با رویکرد فقهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به فقه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رهیافتی بر کارآفرینی و اشتغال بانوان با رویکرد فقهی
با توجه به این که زن به عنوان موجودی اجتماعی میباشد که پا به پای مرد در اجتماع فعالیت نموده و در عین حال در کانون خانوادگی خویش نیز عهده دار مسئولیتهای مهم میباشد. لذا بررسی عوامل مرتبط با وضعیت اشتغال او و تأثیر آن بر روابط خانوادگی و تحت الشعاع قراردادن حقوق شوهر بالاخص تربیت فرزندان حائز اهمیت خواهد بود.برای ورود به بحث اشتغال زنان ابتدا نیاز است که مبانی کارآفرینی و اشتغال و لازمههای اشتغال برای زنان و شرایط اشتغال زنان بررسی گردد تا بتوان دلالیل فقهی اشتغال زنان در خارج از خانه را بهتر تبیین نمود.
اشتغال زنان در خارج از منزل از یک سو و نیز مسئولیت اولیه زن مسلمان در خصوص ایفای نقش خود در خانواده به عنوان همسر و مادر و اهتمام به پرورش فرزندانی مکتبی از سوی دیگر، بسیار دشوار و سنگین میباشد، به طوری که آنها باید با تحمل مشکلات و سر پنجهی تدبیر و توانمندی، آن را به سر منزل مقصود برسانند و تلفیقی مناسب و سالم بین این دو مسئله ایجاد نمایند. از طرفی نمیتوان شایستگیها و تواناییهای زنان را به عنوان نیمی از نیروی فکری جامعه در پذیرش بعضی از مسئولیتها در عرصههای فرهنگی، علمی و تربیتی نادیده گرفت. در جهان امروز آن چه در توسعه و پیشرفت کشورها نقش مؤثری دارد بهره برداری اصولی از تواناییها و استعدادهای انسانی است، که در این میان زنان میتوانند نقش مؤثری را در بخشهای آموزش بهداشت و درمان و... ایفا کنند و حذف زنان از صحنههای اجتماعی در حقیقت حذف نیمی از جامعهی انسانی است. لذا ضروری است نظام اسلامی با رعایت مصالح کلی جامعه و مصالح فردی مبتنی بر استعدادهای فطری زنان و مصالح خانوادگی (حفظ کیان خانواده) زمینه مشارکت متناسب با شئونات زن مسلمان را با حفظ حریم الهی عفاف و تقوی و براساس آموزههای دینی و فقه پویای اسلامی برای زنان فراهم آورد
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه