کتاب آئین دانشوری در سیره امام خمینی (ره)
معرفی کتاب آئین دانشوری در سیره امام خمینی (ره)
کتاب آئین دانشوری در سیره امام خمینی (ره) نوشتهٔ رسول سعادتمند است و نشر میراث ماندگار آن را منتشر کرده است. این کتاب درخصوص سیرهٔ امام خمینی در آئین دانشوری است.
درباره کتاب آئین دانشوری در سیره امام خمینی (ره)
دربارهٔ شخصيت امام خمينی سخن فراوان گفته شده اسـت و كتـابهـای بسيار به رشته تحرير در آمده است و بهجرئت میتوان گفت كه هيچیک از علما و دانشوران بسان ايشان موضوع سخن و محور بحث قرار نگرفتهاند، تـا بـدانجا كه تجلی و ظهور ابعاد مختلـف بلكـه متـضاد شخـصيتی ايـشان در عرصـههـای گوناگون فردی و اجتماعی و سياسی در عصر حاضر، باور وجود ابعاد متـضاد را در افقی بس والاتر در شخصیت مقدس مولای متقيان، برای ديربـاوران آسـانتـر کرده است. آنچه كه ايشان را اينگونه در كانون توجه گويندگان و نويـسندگان قرار داده است، توفيقات كمنظيـر بلكـه بـینظيـر ايـشان در ابعـاد و زمينـههای گوناگون بوده است كه آن يگانه دوران را به عنوان الگویی موفـق و درخـشان در عرصههای مختلف فكر و عمل به عالم انسانيت عرضه داشته است و اين همه از بركات زلال كوثری است كه خداوند متعال به جدش حضرت رسول الله عطـا فرموده است.
بدون ترديـد لـزوم آشـنايی بـا ابعـاد گونـاگون شخـصيتی امـام راحـل بـرای الگوبرداری و تقديم آن به نسل حاضر و نسلهای آينده انكارناپـذير اسـت. این کتاب تلاش میکند تـا حـد امكـان بـا استفاده از منابع موجود، نمايی روشن از سـيرهٔ عملـی امـام خمينـی از مراحـل گوناگون دانشآموزی تا احراز مقام مرجعيت و زعامـت دينی و سياسـی ايـشان ارائه دهد.
آنچـه در ايـن كتـاب گـرد آمـده اسـت گوشـهای از سـيرهٔ آن امـام راحـل عظيمالشأن در عرصهٔ دانشوری است. دربارهٔ اين كتاب توضيح نكات ذيل ضروری به نظر میرسد:
مطالب اين كتاب مـشتمل بـر فرمايـشها و رهنمودهـای امـام خمينـی و خاطرات اطرافيان، شاگردان، ياران و... است.
مطالب اين كتاب بدون تحليل ارائه شده است.
ذكر مطالب و خاطراتی كه تكراری به نظر میرسد از يک سـو مـشتمل بـر نكات اضافی و از سويی ديگر نشانهٔ سيرهٔ مستمرهٔ ايشان است ولی در عين حـال ميزان صحت و سقم مطالب خاطرات به عهدهٔ راويان اين خاطرات است.
سه بخش پايـانی ايـن كتـاب (اخـلاق و تهـذيب روحانيـت، روحانيـت و سياست، تبليغات) قبلاً به طور مستقل منتشر شده است، لكن به جهت تناسب با موضوع اين كتاب، با تجديد نظر و اضافاتی مجدداً مورد اسـتفاده قـرار گرفتـه است.
مطالب بخشهای ۴ تا ۶ و نيز تمامی مطالب اين كتاب كه از صحيفهٔ امام و يا ساير كتب امام خمينی نقل گرديـده اسـت، بـه غيـر از عنـاوين آنهـا، تمامـاً از فرمايشها و يا مكتوبات امام خمينی است.
خواندن کتاب آئین دانشوری در سیره امام خمینی (ره) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند در باب رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی مطالب جامعتری بخوانند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آئین دانشوری در سیره امام خمینی (ره)
امام خمينی كه دارای هوش و استعداد سرشاری بـود، در همـان اوان كـودكی آغاز به درس كرد و داخل منزل خود، نـزد معلمـی بـه نـام «ميـرزا محمـود» بـه خواندن و نوشتن پرداخت و سپس قدم به مكتب گذاشت و نزد استاد مكتبی كـه «ملاابوالقاسم» نام داشت تحصيلات خود را دنبال كرد و نيز پيش اساتيد ديگـری به نامهای «شيخ جعفر» و «ميرزا محمد» به درس و آموزش ادامه داد و آنگـاه بـه مدرسهٔ جديد ـ كه در آن روز تأسيس شده بود ـ گام گذاشت و نزد شخـصی بـه نام «آقا حمزه محلاتی» كه استاد خط بـود بـه تمـرين و تعلـيم خـط پرداخـت و سرانجام پيش از آنكه ۱۵ سال را تمام كند، تحصيلات فارسی آن روز را به پايـان رسانيد و در خواندن و نوشتن از استاد بینياز شد.
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۸۹۶ صفحه
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۸۹۶ صفحه