کتاب اتاق اما داناهیو + دانلود نمونه رایگان

کتاب اتاق

نویسنده:اما داناهیو
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب اتاق

کتاب اتاق نوشتهٔ اِما داناهیو و ترجمهٔ ساقی اکبری است. انتشارات ملینا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اتاق

رمان اتاق در سال ۲۰۱۰ منتشر شده است. این رمان، قصهٔ مادری جوان و پسر کوچک او (جک) است که سال‌هاست در اتاقی کوچک زندانی شده‌اند. راوی قصه، جک است. کودکی که تا به حال مواجهه‌ای با جهان واقعیِ بیرون از اتاق نداشته. زن جوان که امیدوار است از این زندان کوچک رهایی یابند، روزها و شب‌ها برای روز موعود برنامه‌ریزی و تلاش می‌کند. سرانجام روزی این دو از زندان آزاد می‌شوند. اما در باقی زندگی‌شان هم آسوده نیستند. مواجههٔ جک با جهان واقعی و بودن در کنار انسان‌های دیگر برای او تجربه‌ای تازه و غریب است.

اِما داناهیو،  رمان اتاق را با الهام از رخدادی واقعی و در پنج فصل نوشته است. او در این قصه که ابعادی روانشناسانه دارد، به مسألهٔ زنی که از او سوءاستفاده شده است، می‌پردازد.

در سال ۲۰۱۵، فیلمی سینمایی بر اساس رمان اتاق و به همین نام ساخته شد؛ که مورد توجه جشنواره‌های سینمایی نیز قرار گرفت.

خواندن کتاب اتاق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همهٔ افرادی که به قصه علاقه دارند، خواندنی است.

بخش‌هایی از کتاب اتاق

هرروز کمی گرم‌تر می‌شود. مامان می‌گوید در بهار چنـین هـوایی بـاورکردنی نیست. بعد باران می‌بارد. می‌گوید خیلی لذت دارد با چتر زیر بـاران راه بـرویم امـا من این‌طور فکر نمی‌کنم. روز بعد دوباره گرم می‌شود و چاله‌های گل‌آلود می‌بینم ولی ازشان نمی‌ترسـم. کفش‌های اسفنجی‌ام را می‌پوشم و راه می‌روم، خیلی خوب است.

من و مامان با هم معامله‌ای مـی‌کنـیم، اینکـه هـر چیـزی را یـک بـار امتحـان می‌کنیم و اگر خوش‌مان آمد، ادامه‌اش می‌دهیم. دوست دارم بروم پارک، با توپ فوتبال‌ام بازی کنم و به اردک‌ها غـذا بـدهم. واقعـاً زمین بازی را دوست دارم. بجز وقت‌هایی که پسرها پشت سر مـن از سرسـره پـائین می‌آیند و با لگد به پشت‌ام ضربه می‌زنند. من موزهٔ تاریخ حیات وحـش را دوسـت دارم، بجز دایناسورهایی که مرده‌اند و استخوان‌های‌شان آنجاست.

ما یک موزهٔ دیگر را که تابلوهای نقاشی هم است، می‌بینیم. دوسـت دارم تمـام اتاقهای‌اش را ببینم، ولی اتاق‌های خیلی زیادی دارد و وقتی روی یکی از میزها دراز می‌کشم، آقایی که یونیفورم پوشیده و صورت‌اش زیاد مهربان نیست به طرف‌ام می‌آید و من فرار می‌کنم.

معرفی نویسنده
عکس اما داناهیو
اما داناهیو

اما داناهیو نمایشنامه‌نویس، مورخ ادبی، رمان‌نویس و فیلم‌نامه‌نویس ایرلندی-کانادایی است. او در سال ۱۹۶۹ در دوبلین (ایرلند) به‌دنیا آمد.‌ اما کوچکترین فرزند از هشت فرزند فرانسیس و دنیس داناهیو است. پدرش «دنیس داناهیو» منتقد ادبی است. اما‌ داناهیو در مدارس صومعه کاتولیک در دوبلین درس خواند و در سال ۱۹۹۰ مدرک درجه یک لیسانس زبان انگلیسی و فرانسه را از دانشگاه کالج دوبلین کسب کرد.‌ سپس به انگلستان نقل مکان کرد.‌ در سال ۱۹۹۷ دکترای خود را (درباره مفهوم دوستی زن و مرد در داستان‌های انگلیسی قرن هجدهم) از دانشگاه کمبریج دریافت کرد و از ۲۳سالگی به‌عنوان نویسنده مشغول به کار شد.