کتاب روزنامه نگاری ایرانی
معرفی کتاب روزنامه نگاری ایرانی
کتاب روزنامه نگاری ایرانی نوشتهٔ آزاده محمد حسین است. انتشارات همشهری این کتاب را منتشر کرده است. کتاب، تحت عنوان درسهای تجربه منتشر شده است.
درباره کتاب روزنامه نگاری ایرانی
کتاب روزنامه نگاری ایرانی، مجموعهای از گفتوگوهایی است که با ۱۹ روزنامهنگار، عکاس، کاریکاتوریست و مورخِ مطرح در حوزهٔ روزنامهنگاری ایران صورت گرفته است.
از میان این افراد میتوان به «مینو بدیعی» در حوزهٔ گزارشنویسی، «اردشیر لارودی» در حوزهٔ ورزشینویسی و «کامبیز درمبخش» در حوزهٔ کاریکاتور اشاره کرد.
این کتاب، پیش از این در ضمیمهٔ دوچرخهٔ روزنامهٔ همشهری به چاپ رسیده است.
خواندن کتاب روزنامه نگاری ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به نوجوانان علاقهمند به حوزهٔ روزنامهنگاری پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب روزنامه نگاری ایرانی
«پيش از اين، بعضى از طرحها و كاريكاتورهايش را در روزنامهها ديده بودم و تا حدودى با فضاى كارهايش آشنا بودم، اما تقويم نوروزى امسالش [۱۳۸۴] حالوهواى خاصى را در دلم زنده كرد؛ حس خوب «نوجوانى».
سالهاست كه كاريكاتور مى كشدو به گفته خودش، كارش عشقش است، موهبتى كه نصيب خيلىها نمىشود. براى اين كه با او گفتوگو كنم، پلههاى چوبى نشر ثالث را بالا مىروم و پشت يك ميز گرد كوچك شيشهاى مىنشينم و سر صحبت را با او باز مىكنم.
همينطور كه به حرفهايم گوش مىدهد، تندتند طرحى از يك دوچرخه و يك سوار روى كاغذ مىكشد و به اصطلاح «اتود» مىزند. بعد شروع مىكند به گفتن درباره خودش: كامبيز درمبخش، ۶۳ ساله، متولد شيراز، بزرگ شـده تهران، كـاريكاتوريست و طـراح، بـرنده چند جـايزه در حـوزه كـاريكاتــور و...
آقاى درمبخش، كاريكاتور يعنى چه؟
يعنى اغراقگويى و بزرگنمايى.
كاريكاتور چه فرقى با طرح و طراحى دارد؟
كاريكاتور يك معناى كلى است. مثل موسيقى كه جنبهها و شاخههاى مختلفى دارد، كاريكاتور هم شاخههايى دارد، از جمله پرترهسازى، كميك، كميكاستريپ و حتى انيميشن. در واقع طراحى زير مجموعهاى از كاريكاتور است.»
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۴۷ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۴۷ صفحه