کتاب آشنایی با مراحل کشت و پرورش قارچ های خوراکی برای افراد مبتدی
معرفی کتاب آشنایی با مراحل کشت و پرورش قارچ های خوراکی برای افراد مبتدی
کتاب آشنایی با مراحل کشت و پرورش قارچ های خوراکی برای افراد مبتدی نوشته نائلوک پائولین کادیه و فابین سینولا موبیانا و با ترجمه احمد حسنکیفرد در نشر میراث ماندگار منتشر شده است.
درباره کتاب آشنایی با مراحل کشت و پرورش قارچ های خوراکی برای افراد مبتدی
قارچهای خوراکی گونهای از دسته بزرگ قارچهااند که اندام تولید مثل مشخص دارند و به اندازهای بزرگ هستند که با چشم غیر مسلح دیده شده و با دست قابل برداشت هستند. در طول دوره رشد، قارچها میتوانند مواد آلی را تجربه کرده و مواد مغذی را از آن جذب کنند. قارچهای خوراکی منبع خوبی از پروتئینها هستند که حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری است. علاوه بر این قارچ دارای فیبر فراوان، سرشار از ویتامین و کلسترول پایین است. قارچ ها در ظروفی به ابعاد و اشکال مختلف عرضه میشوند. شما میتوانید قارچها را در جنگل های سراسر جهان پیدا کنید. در شرایط محیطی مناسب، قارچهای خوراکی به خوبی رشد کرده و منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی طبیعی هستند. از طرفی، قارچها میتوانند باعث بیماری و مرگ افراد شوند به شرطی که افراد قادر به شناسایی قارچهای سمی نباشند. بنابراین پرورش قارچ مطمئنترین منبع عرضه قارچهای خوراکی است. این کتاب کمک میکند با روشهای تولید قارچ آشنا شوید و به درآمد برسید.
خواندن کتاب آشنایی با مراحل کشت و پرورش قارچ های خوراکی برای افراد مبتدی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به کشت قارچ پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آشنایی با مراحل کشت و پرورش قارچ های خوراکی برای افراد مبتدی
چرا قارچ پرورش می دهیم؟
قارچ ها بسیار خوشمزه، مقوی و دارویی هستند. قارچ ها سرشار از ویتامین، کلسترول پایین و پروتئین هستند که حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز در رژیم غذایی انسان می باشد. قارچ ها خوشبوترین در بین سبزیجات هستند. علاوه بر کیفیت غذایی، می توان قارچ را برای درآمدزایی و اشتغال هم کشت کرد.
با توجه به فراوانی مواد محلی (زباله ها و ضایعات کشاورزی) که می توانند به عنوان بستر استفاده شوند و از طرف دیگر مزایای کشت قارچ، قسمت زیر به راهنمایی مراحل یا تکنیک های کشت قارچ پرداخته شده است.
اطلاعات کلیدی در پرورش قارچ
شرایط آب و هوایی
شرایط آب و هوایی غالب منطقه (دما، رطوبت، بارندگی) برای تعیین نوع قارچ لازم و ضروری است. موارد فوق بویژه در تعیین نوع مواد محلی موجود که به عنوان بستر کاربرد دارد، مورد نیاز است. بنابراین مهم است که قبل از تصمیم گیری در مورد نوع قارچ مورد مطالعه، شرایط محیطی بررسی شود.
نیازهای اساسی پرورشی قارچ
موارد بعدی را باید قبل از اقدام به پرورش قارچ بدانیم:
نیروی انسانی
دانش قارچ
محفظه پاستوریزاسیون (مخزن ۲۰۰ لیتری)
محفظه استرلیزاسیون (اتوکلاو)
جعبه تلفیح بذر و کابین تلقیح
خانه قارچ (خانه ای با سه اتاق)
مراحل عمده پرورش قارچ
در زیر مراحل عمده ی پرورش قارچ آمده است:
انتخاب قارچ مناسب کشت
تکثیر تخم (اسپون)
آماده سازی بستر و اسپان زنی
مرحله رویشی و بارددهی قارچ
برداشت و بسته بندی
در ادامه هر یک از این مراحل به تفضیل بحث شده است
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۲ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۶۲ صفحه