معرفی و دانلود کتاب ناهنجاری‌های اسکلتی ـ عضلانی، آسیب‌های ورزشی و حرکات اصلاحی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ناهنجاری‌های اسکلتی ـ عضلانی، آسیب‌های ورزشی و حرکات اصلاحی

کتاب ناهنجاری‌های اسکلتی ـ عضلانی، آسیب‌های ورزشی و حرکات اصلاحی

۳.۵(از ۱۷ امتیاز)

معرفی کتاب ناهنجاری‌های اسکلتی ـ عضلانی، آسیب‌های ورزشی و حرکات اصلاحی

کتاب «ناهنجاری‌های اسکلتی ـ عضلانی، آسیب‌های ورزشی و حرکات اصلاحی» به موضوعات زیر می‌پردازد: فصل اول: تاریخچه و مفاهیم پایه فصل دوم: ناهنجاری های اندام فوقانی و حرکات اصلاحی فصل سوم: ناهنجاری های اندام تحتانی و حرکات اصلاحی فصل چهارم: آسیب های ورزشی فصل پنجم: آب درمانی و ماساژ فصل ششم: ارگونومی منابع

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ناهنجاری‌های اسکلتی ـ عضلانی، آسیب‌های ورزشی و حرکات اصلاحی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

۱۴۰۳/۰۵/۲۵

کتاب کامل و جامعی هست در خصوص اسیب شناسی ورزشی

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۷

بسیار عالی، به همه توصیه میکنم مطالعه کنند.

تمرینات متابولیک ۱۴دقیقه‌ایتصویر جلد کتاب تمرینات متابولیک ۱۴دقیقه‌ای
جیسون.ر. کراپ
کتاب کار غلتک فومیتصویر جلد کتاب کتاب کار غلتک فومی
کارل نئوپف
تست آمادگی جسمانی (PRT)تصویر جلد کتاب تست آمادگی جسمانی  (PRT)
عارف شیرازی
فیزیولوژی ورزشی برای سلامتی، آمادگی جسمانی و عملکرد ورزشیتصویر جلد کتاب فیزیولوژی ورزشی برای سلامتی، آمادگی جسمانی و عملکرد ورزشی
شارن ای. پلومن
بیومکانیک دویدنتصویر جلد کتاب بیومکانیک دویدن
محسن دماوندی
گرم کردنتصویر جلد کتاب گرم کردن
ایان جفریز
راهنمای آزمایشگاه آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی؛ جلد اولتصویر جلد کتاب راهنمای آزمایشگاه آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی؛ جلد اول
مهدی قیطاسی
آناتومی تمرینات عملکردیتصویر جلد کتاب آناتومی تمرینات عملکردی
کوین کار
دوره بندی یکپارچه در تمرینات ورزشی و توسعه عملکردیتصویر جلد کتاب دوره بندی یکپارچه در تمرینات ورزشی و توسعه عملکردی
تئودور ا. بومپا
دوپینگ، داروهای افزایش‌دهنده عملکرد و هورمون‌ها در ورزشتصویر جلد کتاب دوپینگ، داروهای افزایش‌دهنده عملکرد و هورمون‌ها در ورزش
مهدی عباس‌زادگان
آسیب‌دیدگی‌های ورزشیتصویر جلد کتاب آسیب‌دیدگی‌های ورزشی
عارف شیرازی
تمرینات کش مقاومتی‮‬تصویر جلد کتاب تمرینات کش مقاومتی‮‬
کارینا اینکستر‮‬
نقش عوامل تروفیکی در سازگاری های عصبی - عضلانی به فعالیت بدنیتصویر جلد کتاب نقش عوامل تروفیکی در سازگاری های عصبی - عضلانی به فعالیت بدنی
رضا قراخانلو
آسیب های ورزشی (علل، آسیب شناسی، اصلاح حرکات و مراقبت ها)تصویر جلد کتاب آسیب های ورزشی (علل، آسیب شناسی، اصلاح حرکات و مراقبت ها)
سید راشد اخوت
تقویت بخش مرکزیتصویر جلد کتاب تقویت بخش مرکزی