معرفی و دانلود کتاب موتورهای احتراق داخلی pdf + خلاصه رایگان

کتاب موتورهای احتراق داخلی

۵.۰(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب موتورهای احتراق داخلی

کتاب موتورهای احتراق داخلی نوشته حسین احمدی‌کیا یکی از کتاب تخصصی انتشارات دانشگاه اصفهان برای تدریس در رشته مکانیک این دانشگاه است.

انتشارات دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۳۳ شمسی شروع به کار نموده است ولی فعالیت رسمی خودرا از سال ۱۳۴۷ آغاز کرده است. فعالیت‌های عمده انتشارات دانشگاه اصفهان درحوزه کتاب عبارت است از تالیف و ترجمه ونشر کتاب‌های علمی و درسی برای رشته‌هایی که در دانشگاه تدریس می‌شود، نخستین کتاب از انتشارات دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۳۸ هجری شمسی انتشار یافته است و از آن سال تاکنون بیش ۷۳۰عنوان کتاب به چاپ رسیده است.

در حوزه نشریات نیز دانشگاه اصفهان رتبه چهارم تعداد نشریات علمی پژوهشی را در کشور داراست و در حال حاضر بیش از ۴۰ نشریه فعال در این حوزه منتشر می‌شود.

کتاب تخصصی موتورهای احتراق داخلی یکی از کتاب‌های مهندسی مکانیک کاربردی و جامع این انتشارات برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب موتورهای احتراق داخلی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:موتورهای احتراق داخلی

۱۴۰۴/۱۱/۲۷

عالیه

chamran
۱۴۰۳/۰۳/۳۱

کتابش خیلی خوبه و همه چی رو به قشنگی و به طور واضح توضیح داده توصیه میکنم علاقه‌مندان به رشته میکانیکی حتماً بخونن خداییش لذت میبرید ذره ای تردید نکنید

babak
۱۴۰۵/۰۲/۲۹

کتابی بسیار عالی و مفید و پربار جناب آقای دکتر احمدی کیا استاد بنده در دهه هفتاد در دانشگاه بودند و سالها این درس را در دانشگاه در کنار سایر دروس از جمله مکانیک سیالات، ترمودینامیک و سایر دروس تخصصی گروه...بیشتر

تولید برق در نیروگاه ها
رحمت‌الله هوشمند
مرجع سه‌جلدی طراحی هواپیما؛ جلد سوم
دکتر کرامت ملک زاده فرد
شناخت فلزات صنعتی
غلامرضا خلج
طراحی اجزا ماشین (جلد ۴: طرح‌های مکانیکی)
مهدی اخلاقی
راهنمای جامع ANSYS FLUENT (مقدماتی)
امیر توحیدی
مرجع سه جلدی طراحی هواپیما؛ جلد اول