معرفی و دانلود کتاب زیارت عاشورا pdf + خلاصه رایگان

نیایش‌ها و زیارت‌ها ۱

۳.۴ امتیاز(از ۱۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زیارت عاشورا

کتاب زیارت عاشورا ترجمه سیدمهدی شجاعی است. این کتاب را انتشارات کتاب نیستان منتشر کرده است.

درباره کتاب زیارت عاشورا

زیارت عاشورا زیارت‌نامه‌ای برای زیارت امام حسین(ع) و دیگر شهدای کربلا در روز عاشورا است. این زیارتنامه حدیث قدسی است و از امام محمد باقر(ع) نقل شده است. براساس روایات و گزارش‌ها، این زیارت آثار و برکات متعددی دارد. در روایت صفوان از امام صادق(ع) آمده است هرگاه حاجتی داشتی، این زیارت و دعای بعد از آن را بخوان و حاجتت را از خدا بخواه که برآورده خواهد شد.

برخی از محققان معتقدند فرازی از این زیارت‌نامه که مشتمل بر لعن است، در نسخه‌های قدیمی‌تر وجود ندارد

خواندن کتاب زیارت عاشورا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به خواندن زیارت عاشورا با ترجمه‌ای متفاوت پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زیارت عاشورا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزیارت عاشورا
شابک۹۷۸-۹۶۴-۳۳۷-۱۱۲-۸

عباس ذ
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۶

ترجمه عالی آقای شجاعی تردیدی برای مطالعه نمی‌گذارد. در این کتاب بعد از زیارت عاشورا، صلوات خاصه امام حسین علیه السلام هم با ترجمه شیوای آقای شجاعی آمده است.

hsfm
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۴/۰۳

متن اصلی زیارت عاشورا و صلوات بر امام حسین(ع)، به همراه ترجمه زیبای هر دو توسط آقای شجاعی. بابت این مجموعهٔ نیایش ها و زیارت ها که ترجمه کرده اند،از ایشان تشکر میکنم. ترجمه زیارت عاشورا زیبا بود. صلوات امام حسین علیه...بیشتر

مفاتیح الجنانتصویر جلد کتاب مفاتیح الجنان
ذکرها و لحظه هاتصویر جلد کتاب ذکرها و لحظه ها
ملامحسن فیض کاشانی
سفر شهادتتصویر جلد کتاب سفر شهادت
موسی صدر
حکمت‌های قدسی: ترجمه و توضیح چهل حدیث قدسی (راه زندگی ۱)تصویر جلد کتاب حکمت‌های قدسی: ترجمه و توضیح چهل حدیث قدسی (راه زندگی ۱)
جواد محدثی
سوره‌های عنکبوت، روم و دخان به انضمام دعای جوشن کبیرتصویر جلد کتاب سوره‌های عنکبوت، روم و دخان به انضمام دعای جوشن کبیر
آستان قدس رضوی
تفسیر سوره ملکتصویر جلد کتاب تفسیر سوره ملک
گروه تدوین متون درسی
پرسش ها و پاسخ های برگزیده (ویژه محرم)تصویر جلد کتاب پرسش ها و پاسخ های برگزیده (ویژه محرم)
گروه مولفان
تاملی بر زندگانی و سخنان امام حسن عسگری (ع)تصویر جلد کتاب تاملی بر زندگانی و سخنان امام حسن عسگری (ع)
محمدجواد گودینی
شرح و تفسیر دعای عهدتصویر جلد کتاب شرح و تفسیر دعای عهد
آیت‌الله العظمی مظاهری
تواضع؛ اخلاق توحیدیتصویر جلد کتاب تواضع؛ اخلاق توحیدی
کارگروه موسسه محتوایی خدمات مشاوره ای و پژوهش های آستان قدس رضوی
دستورات اخلاق توحیدی (کتاب اول، دوام طهارت)تصویر جلد کتاب دستورات اخلاق توحیدی (کتاب اول، دوام طهارت)
محمدتقی فیاض‌بخش
حکمت‌های فاطمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام (راه زندگی ۴)تصویر جلد کتاب حکمت‌های فاطمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام (راه زندگی ۴)
جواد محدثی
راه خداتصویر جلد کتاب راه خدا