دانلود و خرید کتاب درمان شناسی در بیماری های قلبی (جلد اول) حسین فیضی

معرفی کتاب درمان شناسی در بیماری های قلبی (جلد اول)

کتاب درمان شناسی در بیماری های قلبی (جلد اول) نوشتۀ حسین فیضی و مهرداد ملکی جاماسبی و فرید کلشی‌پور و بهزاد غلام ویسی و مهدی عمره مردوخی و سعید شرافتی است. این کتاب را انتشارات بشری منتشر کرده است.

درباره کتاب درمان شناسی در بیماری های قلبی (جلد اول)

طبق آمارهای جهانی، بیماری‌های قلبی عروقی، شایع‌ترین علت مرگ‌ومیر در جهان بوده و تصلب شرایین، شایع‌ترین علت مرگ ناشی از این بیماری‌ها است. در حدود ۲۵ % مواردی که به علت آترواسکلروز فوت می‌کنند، مرگ ناگهانی، نخستین علامت بیماری است. براین‌اساس، از علل بیماری‌های ایسکمیک قلب، می‌توان به آترواسکلروز عروق کرونر، بیماری‌های هایپرتانسیو قلب، بیماری‌های دریچه‌های قلب، ناهنجاری‌های جریان خون کرونر، بزرگی قلب به دلیل کاردیومیوپاتی و برخی بیماری‌های ذاتی قلب اشاره کرد که ازاین‌بین، آترواسکلروز عروق کرونر هایپرتانسیون، آنژین صدری، انفارکتوس میوکارد و تا حدودی اختلالات دریچه‌ای قلب، شایع‌ترین علت مرگ ناگهانی در جوامع غربی و همچنین در کشور ایران می‌باشد.

مسئله حائز اهمیت این است که تا چه حد، نقش پرستاران در مراقبت از این بیماران، پررنگ‌تر و حیاتی‌تر می‌باشد. پرستاری از بیماران قلبی، یک عمل بسیار حیاتی و پراسترس، آن هم در شرایط بحرانی بوده که نیازمند وجود پایه‌ای قوی از دانش، تفکر انتقادی، آگاهی، درک و عملکرد صحیح بالینی در امر مراقبت از این بیماران می‌باشد و این امر مهم، تنها در سایه وجود منابعی جدید، قابل‌فهم، روشن و جزئی‌نگر محقق خواهد شد.

خواندن کتاب درمان شناسی در بیماری های قلبی (جلد اول) را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

این کتاب برای پرستاران بخش‌های بالینی، دانشجویان رشته‌های پزشکی، پرستاری، اتاق عمل و هوشبری قابل استفاده است.

بخش‌هایی از کتاب درمان شناسی در بیماری های قلبی (جلد اول)

افراد دچار پرفشاری خون، یا هر دو فشار سیستولیک و دیاستولیک بالا دارند و یا فقط یکی از این دو بالاست. فشارخون به دلیل افزایش مداوم و پیش‌رونده مقاومت شریان‌های محیطی بالا باقی‌مانده و یا به طور مستمر بر میزان آن افزوده می‌شود. بالا بودن مقاومت شریانی، ناشی از احتباس نامناسب آب و نمک در کلیه‌ها و یا ناهنجاری دیواره عروق می‌باشد.

انواع پرفشاری خون عبارت‌اند از:

• فشارخون اولیه

• فشارخون ثانویه

• فشارخون سفید

• فشارخون بدخیم

۱- فشارخون اولیه: این نوع از فشارخون در کل ۹۰٪ از موارد ابتلا به هایپرتانسیون را در برمی‌گیرد. به این نوع از پرفشاری خون، فشارخون بدون علت و یا ذاتی هم گفته می‌شود. چون علت‌های آن متعدد و پراکنده است، هیچ علت مشخصی برای آن در نظر گرفته نمی‌شود اما عوامل هموستاتیکی فراوانی مانند سیستم رنینآنژیوتانسین - آلدوسترون، مکانیسم خودتنظیمی عروق و گیرنده‌های فشاری شریانی را برای آن ذکر می‌کنند. در این نوع پرفشاری خون، هم فشارخون سیستولیک و هم فشارخون دیاستولیک بالا می‌روند.

۲- فشارخون ثانویه: این نوع فشارخون از علت قابل‌شناسایی مانند مشکلات کلیوی، عصبی، عروقی، آندوکرینی و دارویی منشأ می‌گیرد. متداول‌ترین علت‌های فشارخون ثانویه، بیماری های مزمن کلیوی و عمدتاً گلومرولونفریت مزمن می‌باشد. علت واقعی و زیربنایی فشارخون ثانویه، قابل اصلاح و درمان است. ازاین‌رو ریشه‌یابی مشکل حائز اهمیت خواهد بود. زیرا از این طریق می‌توان مناسب‌ترین رژیم‌درمانی را انتخاب و تجویز نمود. شدت عارضه به علت واقعی به‌وجودآورنده آن، عوامل محیطی فردی و طول بقای دیگر بیماری های مزمن بستگی دارد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۶٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۴۶ صفحه

حجم

۱۶٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۴۶ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان