معرفی و دانلود کتاب پیکار در برلین pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پیکار در برلین

کتاب پیکار در برلین

دوره روزنامه پیکار، نشریه حزب کمونیست ایران (بهمن ۱۳۰۹ - دی ۱۳۱۱)

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب پیکار در برلین

کتاب پیکار در برلین نوشتهٔ رضا آذری شهرضایی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «تاریخ معاصر ایران» است.

درباره کتاب پیکار در برلین

روزنامهٔ «پیکار» در فاصلهٔ بهمن ۱۳۰۹ تا دی‌ماه ۱۳۱۱ در برلین و وین در مقام یکی از نشریات وابسته به حزب کمونیست ایران منتشر شد. این روزنامه بیشتر به‌دلیل انتشار مطالبی اهمیت دارد که سانسور و خفقان سیاسی حاکم بر ایرانِ دورهٔ رضاشاهی امکان طرح آن‌ها در داخل کشور را ناممکن کرده بود. رضا آذری شهرضایی در کتاب پیکار در برلین شماره‌های این روزنامه را گردآوری کرده است. روزنامهٔ پیکار شامل آثار و نوشته‌هایی بود که برای تبلیغ دیدگاه‌های نظری کمونیست‌های ایرانی نگاشته شده‌ بودند. این روزنامه اخبار و گزارش‌های مرتبط با فقر و فلاکت حکم‌فرما بر طبقات کارگر و دهقان را گردآوری کرده و تلاشِ گاه‌به‌گاه آن‌ها برای تغییر وضعیت و سیاست‌های سرکوبگرانهٔ نظام حاکم را شرح داده است.

خواندن کتاب پیکار در برلین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران تاریخ معاصر ایران و علاقه‌مندان به مطالعهٔ نشریات دوران پهلوی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پیکار در برلین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پیکار در برلین
عنوان دیگر:دوره روزنامه پیکار، نشریه حزب کمونیست ایران (بهمن ۱۳۰۹ - دی ۱۳۱۱)
موضوع:تاریخ معاصر ایران
شابک:۹۷۸۶۰۰۹۶۳۵۴۲۹
تعداد صفحه‌ها:۱۹۱ صفحه
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه تاریخ معاصر ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.