کتاب مهربان تر از مرگ
معرفی کتاب مهربان تر از مرگ
کتاب مهربانتر از مرگ نوشته ناصر پروانی را انتشارات گرایش تازه منتشر کرده است. این کتاب هفدهمین اثر ناصر پروانی است که عوایدش وقف امور خیریه خواهد شد.
درباره کتاب مهربان تر از مرگ
داستان کتاب مهربان تر از مرگ اجتماعی و درباره جلوههای عاشقانه در زندگی خانوادگی است. مقایسه، گذشت، حسادت، لجبازی و تاثیرشان بر مسیر خانواده از جمله موضوعات مهمی هستند که در داستان مهربانتر از مرگ درباره آنها صحبت شده است. بین اتفاقات این داستان، حادثه عمل جراحی و پیوند قلب نیز تاثیر زیادی بر روند حوادث داستان دارد.
داستان با روایت یک زندگی عاشقانه شروع میشود، مردی که دیوانهوار همسرش را میپرستد و او صبح به سرکار رفته است. کمکم زمان میگذرد و زن برنمیگردد. عصر همانروز متوجه میشویم همسر مرد در یک تصادف وحشتناک مرده است و اعضای بدنش را اهدا کردهاند اما مرد با این اتفاق کنار نیامده است. او هرروز منتظر همسرش است و هرروز لباسهای او را به خشکشویی میبرد و وانمود میکند همسرش قرار است بالاخره به خانه بیاید.
خواندن کتاب مهربان تر از مرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مهربان تر از مرگ
یکی از خوشبختیهای یواشکی من این بود که هر وقت در کمد لباسهامون رو باز میکردم، بیاختیار سرم رو میبردم وسط لباسهای گندم که با وجود تمیزی ومرتب بودن. بوی عطرش دیوونم میکرد. من با اینکه دوتا کمد دیواری توی اتاق خواب بود و منطقا ً به اصرار اصلا باید هر کمد مخصوص لباس یکیمون میشد اما جفت کمد لباسها مشترک بود. تازه نمیدونم وقتی در این کمدها بسته میشد و فضا تاریک میشد، پیراهنهای من و گندم چه لحظات عاشقانهای رو توی تنهایی تجربه میکردن.
یه کت شلوار سرمهای با پیراهن سفید با خطوط آبی کمرنگ برداشتم و انداختم روی تخت نامرتب دوستداشتنیمون.
سریع لباس پوشیدم. چندتا پیراهن هم بود که باید میبردن خشکشویی سعی میکردم، لباسهای گندم رو خودم اتو کنم روبرداشتم.
البته عموما حقیقتا لذت بوییدن عطر لباسهاش که موقع اتوکردن چند برابرمیشد با هیچ چیزی قابل معاوضه نبود.