کتاب هم صحبتی با فاصله ها
معرفی کتاب هم صحبتی با فاصله ها
کتاب هم صحبتی با فاصله ها نوشتۀ ناصر پروانی است و انتشارات ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور آن را منتشر کرده است. کتاب هم صحبتی با فاصله ها منتخبی از اشعار نو ناصر پروانی با مضامین عاشقانه و عرفانی هستند.
درباره کتاب هم صحبتی با فاصله ها
این کتاب حاوی اشعار نونیمایی شاعر هستند که در آنها همچون سایر آثار پروانی استفاده از صنایع ادبی و مضامین نو و چینش متفاوت واژهها چشمگیر است. ناصر پروانی، در پانزدهمین کتاب شعر خود با عنوان هم صحبتی با فاصله ها که مشتمل بر ۴۲ شعر نو نیمایی است تلاش کرده تا احساسات خود را به زبانی شاعرانه بیان کند. بعضی از عناوین اشعار این کتاب شامل قصه زندگی، موج سرگردان، تماشای خدا، باغ دلشوره، مادر، گمشده در مه، حس بهاری، الهام تو، حس آرامش، قفس عشق، سفره دل، سپیدتر از برف، دلتنگی قاصدک و رسیدن است.
خواندن کتاب هم صحبتی با فاصله ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب برای علاقهمندان به شعر نو میتواند جالب باشد.
درباره ناصر پروانی
ناصر پروانی متولد تیر ماه ١٣٥٩ در تهران است. مدارک تحصیلی او شامل دکتری مدیریت استراتژیک، فوق لیسانس مدیریت تحول، لیسانس مدیریت بازرگانی، شاغل در دانشگاه شهید بهشتی و فعال در زمینۀ ادبیات، شعر و متون ادبی است.
در سال ١٣٧٠ در یازده سالگی در استان تهران در دو رشتۀ شعر و داستان نویسی در سطح مدارس ابتدایی استان تهران مقام اول را کسب کرد. در دوران جوانی ین سالهای ٧٥ تا ٨٥ بیش از هزاران بیت اشعار مذهبی و مدح سرود که هیچکدام به چاپ نرسیدند. از سال ٨٨ به بعد با برگزاری کارگاههای شعر در خدمت هنرجویان است.
بخشی از کتاب هم صحبتی با فاصله ها
«باز هم بیدارم