دانلود و خرید کتاب تکنا امید محمدی
تصویر جلد کتاب تکنا

کتاب تکنا

نویسنده:امید محمدی
انتشارات:نشر عطران
دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تکنا

کتاب تکنا نوشتهٔ امید محمدی در انتشارات عطران به چاپ رسیده است. پس از آنکه ناکاها به زمین مهاجرت کرده و با جمعیت بالای انسان نسبت به دیگر گونه‌ها مواجه شدند، شروع به کشتن آنها برای مصارف جاری خود کردند و مقدار بسیاری را هم جهت مصرف و ذخیره سازی به سرزمین خود ارسال کردند. پس از ده سال ناکاها دریافتند که می‌توانند از انسان‌ها به واسطه هوش بالایی که نسبت به دیگر گونه های جانوری دارند، برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند؛ به همین دلیل مکان‌هایی مخصوص پرورش و نگهداری انسان ساختند. 

درباره کتاب تکنا

تعدادی از انسان‌ها برای استفاده در گله‌های حیوانات اهلی، به نام «انسان گله» و تعدادی برای کارهای ابتدایی کارخانجات به عنوان «انسان کارگر» پرورش یافتند. ناکاها پس از ورود به زمین بسیار سریع توانستند زبان و راه ارتباطی انسان‌ها را بیابند؛ اما لزومی نمی‌دیدند با انسان ارتباط برقرار کنند زیرا از نظر ناکاها انسان‌ها درک درستی از خود ندارند.

آروید اما برنامه‌ای ویژه‌ای داشت.

آروید دستیار خود ‌«فربار» را مسؤل ساخت و مدیریت انسان‌داری کوچکی با ویژگی‌های سطح بندی شده کرد و جزئیات ساخت آن را توضیح داد. آروید انسان‌داری را می‌خواست در سه سطح، که سه گروه انسانی در آن قرار گیرند. آروید «یابان»، دستیار دیگر خود را مسؤل یافتن و قرار دادن انسان‌ها در این سه گروه کرد. سطح بالاتر باید دارای ویژگی‌هایی همچون میانگین فضای بالاتر برای هر انسان، مقدار غذای بیشتر و دیگر امکانات برتر باشد. همچنین گروه بالاتر باید از نظر ویژگی‌های ظاهری و هوش برتر باشند.

کتاب تکنا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به داستان‌های علمی - تخیلی ایرانی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب تکنا

ناکاها انسان‌هایی با ویژگی‌های برتر و بالاتر را جهت بدست آوردن فرزندانی موثرتر، بهینه و کاراتر با هم آمیزش می‌دادند. در روند این بهینه‌سازی ناکاها با موارد خاص و متفاوتی مواجه شدند. در یکی از این موارد، ناکاها هنگامی که سه انسان با ویژگی‌های برتر را برای آمیزش از یک انسان‌داری در غرب، به انسان‌داری «ماوین» در مرکز منتقل کردند، مشاهده کردند که یکی از آنها که او را «تکنا» نامیدند؛ نه تنها با انسانی از جنس مخالف آمیزش نمی کند؛ بلکه با کسی حرف هم نمی‌زند. تیمی تحقیقاتی متشکل از چهار ناکایا به سرپرستی «سرام آروید» برای بررسی بیشتر موضوع انتخاب شدند. تیم آروید وضعیت تکنا را قبل از ورود به انسان‌داری ماوین بررسی کردند. تکنا در انسان‌داری غرب بیشترین ارتباط را با انسانی ماده به نام حورا داشته، اما با دیگر همنوعان خود نیز ارتباطی هر چند جزئی برقرار می‌کرد. یکی از اعضای تیم پیشنهاد داد برای حل مشکل عدم آمیزش، حورا را نیز به تکسان منتقل کنند؛ اما آروید تذکر داد؛ این چیزی جز پاک کردن صورت مسئله نیست و گزارش‌های دیگری از چنین مشکلی وجود دارد که به این سادگی قابل حل نیست. پیشنهاد دیگر این بود که با تکنا ارتباط برقرار کنند و از او سوالات مدنظرشان را بپرسند. اما آروید‌ یادآوری کرد که انسان‌ها درک درستی از خود ندارند و در ضمن این کار باعث به وجود آمدن پیشفرض در روند تحقیقات می‌شود. این در حالی بود که آنچه ممکن بود از تکنا بشنوند برایشان قابل پیش‌بینی بود؛ احتمالاً «دوست داشتن»،‌ و در خوشبینانه‌ترین حالت، «وابستگی‌» یا «عادت» کلماتی بودند که می‌شنیدند. آروید احتمال می‌داد نگاه انسان‌ها به یکدیگر با نگاه او و همنوعانش به یکدیگر متفاوت باشد. ناکاها‌ سطح هر یک از همنوعان خود را با یک عدد مشخص می‌کنند و این عدد محدوده خاص و سطح تغییرات محدودی دارد و هیچ‌گاه بی‌نهایت نمی‌شود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۰٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۴ صفحه

حجم

۱۰٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۴ صفحه

قیمت:
۵,۰۰۰
تومان