کتاب همه پادکست دارند، جز شما!
معرفی کتاب همه پادکست دارند، جز شما!
کتاب همه پادکست دارند، جز شما! نوشتهٔ جاستین مکالروی و تراویس مکالروی و گریفین مکالروی با ترجمهٔ هاجر علیپور در انتشارات میلکان به چاپ رسیده است. برادران مکالروی که رتبهٔ نخست را در فهرست کتابهای پرفروش نیویورکتایمز در اختیار دارند، در این کتاب بامزه با توصیههایشان هم شما را میخندانند و هم در مسیر ساخت یک پادکست پرفروش و بینقص، همراهیتان میکنند. آنها پادکستهای محبوب و معروفی چون «برادرم، برادرم و من» و همچنین «منطقهی جادویی» را ساختهاند.
درباره کتاب همه پادکست دارند، جز شما
برادران مکالروی در کتاب همه پادکست دارند، جز شما! شما را قدمبهقدم همراهی میکنند تا ایدهتان را به یک پادکست حرفهای تبدیل کنید. از مرحلهٔ انتخاب موضوع تا انتخاب موسیقی و آشنایی با ابزار و تکنیکهای ضبط برنامه شما را همراهی میکنند. همچنین یاد میگیرید که چگونه پادکستتان را ویرایش کنید و چگونه مخاطبان بیشتری را به پادکست خود جذب کنید. در نهایت با طریقهٔ پیدا کردن حامی و کسب درآمد از طریق پادکستتان آشنا میشوید. آنان با تجربیات و دیدگاههایشان شما را از اشتباهاتی که ممکن است حین ساخت یک پادکست مرتکب شوید، آگاه میسازند.
کتاب همه پادکست دارند، جز شما! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به ساخت پادکست علاقهمند هستید این کتاب را از دست ندهید.
نیویورک تایمز: « یک دوره آموزشی در زمینهٔ پادکست، خندهدار و خارقالعاده! یک منبع کامل برای هر کسی که به پادکست علاقه دارد.»
بخشی از کتاب همه پادکست دارند، جز شما!
شاید وسوسه شوید با تکجملهای تبلیغاتی شروع کنید اما با این کار کالسکهٔ پادکست از اسب پادکست پیش میافتد (ضمناً اسمش باکو۱۲ است و خیلی دوستداشتنی است). بهجای آن بیایید این جمله را به یک ستارهٔ جهتیاب راهنمای مسیریابی خود در این فرایند تبدیل کنید. خود را در مسیر بهترکردنِ جملهٔ تبلیغاتیتان رها کنید. اما اگر متوجه شدید نمیتوانید به جملهٔ گیرایی برسید، بدانید به بیراهه رفتهاید.
اگر ما برادرم، برادرم و من را اکنون شروع میکردیم، موفق نمیشدیم. یا دستکم به موفقیت فعلی دست پیدا نمیکردیم. بیایید سعی کنیم برایش تبلیغ کنیم.
«سه برادر اندرزهای بهدردنخوری میدهند که بامزه است.»
اینکه کوتاه است خوب است! اما دو کلمهٔ آخر کار را خراب میکند: «بامزه است.» شنونده تبلیغ را میشنود و میگوید: «کی گفته بامزه است؟» ما دزدکی به هم نگاهی میکنیم و میگوییم: «ما.» ولی دیگر کسی نیست بشنود، چون آن شنونده حالا سراغ یکی دیگر از نیممیلیون برنامهٔ موجود رفته است.
بیایید به یکی از برنامههای جدیدترمان نگاهی بیندازیم: برادران مکالروی در «ترولهای ۲» حضور مییابند۱۳. جملهٔ تبلیغاتی را برایتان مینویسم اما عنوان کاملاً گویاست (بعداً بیشتر به آن میپردازیم). سه فرد گمنام سعی میکنند با شیادی به فیلم سینمایی بزرگی راه پیدا کنند. حالا، شاید از این برنامه خوشتان بیاید و شاید هم نیاید اما دستکم میتوانید فوری تصمیم بگیرید میخواهید به آن گوش کنید یا نه. موضوع برنامهٔ من با نام دکتر: سفری همسرانه در پزشکیِ غلط دربارهٔ... از عنوان فرعیاش مشخص است دیگر، نیست؟
پس، این همان جملهٔ برجسته است، بیایید ساختنش را شروع کنیم.
لطفا این کتاب رو به طاقچه بی نهایت اضافه کنید. با تشکر
یک توضیح برای کسانی که میگن پادکست هم چیزیه که کتاب داشته باشه اگر به ساخت پادکست علاقه داشته باشین و اهل شنیدن پادکست باشین قطعا این کتاب خالی از لطف نیست و مفیده چه بسا که حتی یک کتاب
به درد من میخوره . همین الان هم دارم ازش درس میگیرم . تجربه ی ده سال پادکست درست کردنشون رو نوشتن . خیلی خیلی جذابه !
اگه واقعا به دنبال این هستی که چجوری پادکست رو شروع کنی این کتاب کامل بهت توضیح میده ...
وقتتون رو میزارین برای این کتاب که آخرش انگیزه برای پادکست دست کردن باشه ؟ نه طنزه نه چیزی که به درد جامعه ایرونی بخوره .