معرفی و دانلود کتاب اعتماد به خدا درمانی pdf + خلاصه رایگان

کتاب اعتماد به خدا درمانی

۴.۰(از ۱۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اعتماد به خدا درمانی

کتاب اعتماد به خدا درمانی نوشته کارول آن مورو است که با ترجمه مهدی سجودی مقدم منتشر شده است. این کتاب سعی دارد روح آسیب دیده را مانند یک نجات‌بخش نجات دهد و او را به سمت رستگاری ببرد.

درباره کتاب اعتماد به خدا درمانی

شکست بخش جدا نشدنی زندگی انسان است. آنچنان آسیب می‌بیند که فکر می‌کند دیگر مانند گذشته نمی‌تواند از پس زندگی بربیاید و برای جبران این آسیب نیازمند کمک است. اما نمی‌تواند از دیگران کمک بخواهد. این کتاب به خواننده‌اش می‌گوید راه نجات اعتماد به خدا است. فرد باید خدای خودش را باور کند تا بتواند غم و اندوه شکست را کنار بگذارد و برای ادامه زندگی قوی‌تر از قبل آماده شود. کتاب اعتماد به خدا درمانی یک نجات دهنده است.

خواندن کتاب اعتماد به خدا درمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که نمی‌خواهند با یک شکست زندگیشان را ببازند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اعتماد به خدا درمانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اعتماد به خدا درمانی
تعداد صفحه‌ها:۸۶ صفحه
قیمت کتاب:۷۵۰۰۰ تومان

Zahra
۱۴۰۲/۰۴/۲۰

چقدر این سلسله کتاباتون عالی‌ان. در آینده حتما اینارو برای کتابخونه‌م میخرم. ای کاش پول داشتم کل کتاباتونو میخریدم و البته وقت داشتم همرو میخوندم. عالی هستین♡

کتابخوان گمشده
۱۴۰۲/۰۸/۲۳