«خاله نوشا» مجموعه داستانهای کوتاه دو زبانه فارسی-آلمانی نوشته میترا داور (-۱۳۴۴) است که مهرپویان میرچی آنها را به زبان آلمانی ترجمه کردهاست. داور دانشآموختهی رشتهی اقتصاد از دانشگاه الزهرای تهران است. او از سال ۷۴ نوشتن را آغاز کرده و کتابهای بسیاری را به چاپ رساندهاست.
بخش کوتاهی از داستان «نمیتونم بکشمت» را میخوانید:
- برای چی دیر اومدی مامان؟
زن با شتاب کیفاش را آویزان کرد روی جارختی و گفت: ترافیک... اوووه!
کتری را روشن کرد. گونهی دختر را بوسید و گفت: ترافیک سنگین بود.
دختر گفت: امروز ترافیک سنگینتر بود؟
زن گفت: بارون میبارید... چند چکه بارون همه چیز رو...
روپوش و روسریاش را در آورد، انداخت روی مبل؛ رفت آشپزخانه؛ استکان را پر از چای کرد.
دختر گفت: باید امروز طرحت رو بکشم. با اینکه از همه بهم نزدیکتری، تنها آناتومی تو رو نتونستم خوب بکشم.
زن با تردید پرسید: چرا؟
دختر گفت: بدیش اینجاست که، نمیدونم... بابا رو مثل خودش کشیدم؛ مامان بزرگ رو هم، ولی نمیتونم تو رو همون جوری که هستی بکشم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خاله نوشا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
نظر شما دربارهٔ این کتاب