دانلود و خرید کتاب سرمایه گذاری خصوصی کلودیو زایسبرگر ترجمه داوود دانش‌جعفری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب سرمایه گذاری خصوصی

کتاب سرمایه گذاری خصوصی؛ از سرمایه‌گذاری خطرپذیر تا تملک اثری از کلودیو زایسبرگر، مایکل پراول و باون وایت است.

درباره کتاب سرمایه گذاری خصوصی؛ از سرمایه‌گذاری خطرپذیر تا تملک 

دیگر آن روزهایی که «سرمایه گذاری خصوصی» به معنای خرید دارایی با جریان نقدی ثابت بود، گذشته است. با وجود تکامل ، رشد و افزایش تنوع در سرمایه گذاری خصوصی، دیگر این تصویر سنتی وجود خارجی ندارد.

اما سرمایه گذاری خصوصی مدرن چگونه است؟ تفاوت اصلی با فعالیت های دهه ۷۰ و ۸۰ این است که شرکت های سرمایه گذار خصوصی به عوامل تحول صنعت تبدیل شده اند. این شرکتها دیگر یک سرمایه گذار ساده و بدون عمل نیستند که صرفا به دنبال کسب سود با ایجاد تغییر در ساختار مالی شرکت باشند. سطح دخالت و مدیریت این سرمایه گذاران در شرکتهای سرمایه پذیر بیشتر شده است و در عین حال رو‌ش‌های سرمایه گذاری نیز متنوع تر از قبل است.

شرکت‌های سرمایه گذار خصوصی به طور فزاینده ای از طریق مالکیت فعال برای ایجاد ارزش در شرکت های زیرمجموعه خود عمل می کنند. در واقع، مشارکت با سرمایه گذاران خصوصی می تواند شرکت های سرمایه پذیر در موقعیت های مناسب تجاری قرار دهد که در عصر رقابت شدید در بازارهای جهانی بسیار با اهمیت است.

اگرچه سرمایه گذاری خصوصی مترادف رشد سریع و تولید ثروت تعریف شده است اما همزمان چالش هایی را نیز در پیش دارد. مثلا هر بحران مالی مناقشات زیادی را در خصوص کارکرد این شرکتها باز می کند. معاملات خرید اهرمی و تخلفات مرتبط با آن، ارزشگذاری های مبهم و بلند پروازنه در حوزه سرمایه گذاری خطرپذیر و افتهای قابل توجه در این ارزشگذاری ها سوالاتی را در مورد عملکرد این شرکتها به وجود آورده است. علاوه براین بحثهایی هم در مورد عدالت در نحوه تقسیم سود بین شریک عمومی و شریک محدود وجود دارد و تاثیر آن بر شرکتهای سرمایه پذیر و اقتصاد کلان وجود دارد.

آیا تمرکز بر ارزش افزوده در صنعت سرمایه گذاری خصوصی به الگویی برای بازارهای مالی آینده تبدیل می شود؟ آیا مدل مشارکت محدود، خود نیاز به تغییرات چشمگیر برای زنده ماندن دارد؟ چگونه می توانیم مزایای سرمایه گذاری خصوصی حرفه ای را برای سرمایه گذاران و سرمایه پذیران بهتر بیان کنیم؟ اینها برخی از سوالاتی است که قبل از نوشتن این کتاب توسط بازیگران ارشد صنعت پرسیده شد.

همه فعالین این حوزه اعم از فرشتگان کسب و کار، صندوقهای سرمایه گذاری خصوصی و صندوقهای رشدی در نهایت به دنبال پیدا کردن موقعیت های مناسب سرمایه گذاری هستند. همانطور که سرمایه گذاری خصوصی وارد اقتصاد قرن بیست و یک می شود، به اعضای هیئت مدیره، مدیران ارشد متخصصان امور مالی و کارآفرینان توصیه می شود که این تغییرات در صنعت سرمایه گذاری خصوصی را مد نظر داشته باشند.

اکنون حدودا ۸۰۰۰ شرکت سرمایه گذاری خصوصی در دنیا وجود دارد و برای دانشجویان و متخصصان جوان سرمایه گذاری خصوصی، داشتن دانشی عمیق از این صنعت آنها را قادر می سازد که موقعیتهای سرمایه گذاری مناسبی را جذب کنند. مطالعه این کتاب می تواند برای همین فعالین این حوزه و کسانی که قصد ورود به این صنعت را دارند مفید باشد.

این کتاب شامل پنج فصل است که به مباحث زیر می پردازد.

فصل ۱. الزامات سرمایه‌گذاری خصوصی: به مدل سنتی صندوق با شراکت محدود، بازیگران درگیر، چرخه عمر صندوق سرمایه‌گذاری و ساختارهای اقتصادی و کارمزد صندوق می‌پردازد. به عبارت دیگر، در این کتاب بازارِ سازمان‌یافته سرمایه‌گذاری خصوصی، یعنی سرمایه‌گذاری با مدیریت حرفه‌ای توسط واسطه‌های تخصصی (شرکت‌های سرمایه‌گذاری خصوصی) و حامیان نهادی آنها را بررسی می‌کنیم.

فصل ۲. سرمایه‌گذاری خطرپذیر: عموما در شرکت‌های نوپا(استارت‌آپ)که از فرصت‌های سرمایه‌گذاری با ریسک بالا/بازدهی بالا استقبال می‌کنند جریان دارد. ما انواع مختلف سرمایه‌گذاران خطرپذیر را معرفی کرده (فرشتگان کسب و کار، شتابدهنده ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و شرکتی) و نحوه استفاده از سرمایه‌گذاری خطرپذیر را در بخش‌های مختلف توسعه شرکت-از اثبات مفهوم گرفته تا تجاری‌سازی و مقیاس‌پذیری-توضیح می‌دهیم. فصل حاضر برای کارآفرینان مشتاق و سرمایهگذاران سودمند خواهد بود.

فصل ۳. سرمایه‌گذاری رشدی: دستیابی به سهام اقلیت در شرکت‌هایی که رشد سریع دارند، تمرکز اصلی صندوق‌های مبتنی بر سرمایه‌گذاری رشدی است. مدیریت سهامداران مختلف بدون اختیارات کنترلی، یکی از چالش‌های بزرگ این صندوق‌ها است. از این رو، ایجاد یک رابطه کاری سازنده با مدیران و مالکان، نقش تعیینکننده‌ای در موفقیت دارد. خواندن این فصل به علاقمندان سرمایه‌گذاری خصوصی در بازارهای نوظهور توصیه می‌شود.

فصل ۴. تملک: صندوق‌های تملکی، سهام‌های کنترلی را در شرکت‌های هدف بالغ و بعضا در شرکت‌های بورسی خریداری می‌کند که اغلب به مقادیر زیادی بدهی در تملک اهرمیمنجر می‌شود. مجموعه مهارت‌های مورد نیاز برای اجرای تملک‌های اهرمی بزرگ و افزایش ارزش پس از سرمایه‌گذاری، با مجموعه مهارت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری رشدی یا خطرپذیر متفاوت است: این امر مستلزم مهارت‌های مالی و مدیریت فرایند است و به توانایی شما در ایجاد ارزش عملیاتی در شرکت‌های سرمایه پذیر (پورتفولیو) نیاز دارد.

فصل ۵. راهبردهای جایگزین: این بخش، به بررسی راهبردهای جایگزین سرمایه‌گذاری خصوصی در حوزه سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای درمانده و دارایی‌های فیزیکی می‌پردازیم. مورد اول، مستلزم برخورداری از مهارت‌های خاص برای بازسازی و بهبود عملکرد شرکت (تراکنشها) یا ترازنامه آن (بدهی مضطرب) است؛ در حالیکه مورد دوم، طیف وسیعی از راهبردها (سرمایه‌گذاری در املاک، زیرساخت‌ها و منابع طبیعی) را توصیف می‌کند که از مدل عملیاتی سرمایه‌گذاری خصوصی استفاده می‌کنند و آن را در صنایع مربوط به حوزه‌های کاری مختلف بکار می‌بندند.

 خواندن کتاب سرمایه گذاری خصوصی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 پژوهشگران حوزه اقتصاد مخاطبان این کتاب‌اند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۹۸ صفحه

حجم

۱۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۴۹۸ صفحه

قیمت:
۱۱۹,۰۰۰
تومان