کتاب دانشنامه ابزارها و نهادهای مالی
معرفی کتاب دانشنامه ابزارها و نهادهای مالی
کتاب دانشنامه ابزارها و نهادهای مالی اثری از دکتر امیررضا سوری، طیبه رهنمون پیروج، دکتر باقر ادبی و مهدی محرمی است. این کتاب به معرفی ۴۰۰ ابزار مالی (با تاکید بر مدلهای عملیاتی) میپردازد.
درباره کتاب دانشنامه ابزارها و نهادهای مالی
کتاب دانشنامه ابزارها و نهادهای مالی چهارصد ابراز مالی را معرفی میکند که همگی در مدلهای عملیاتی کاربرد دارند. این کتاب بر اساس استانداردهای رایج بین المللی تهیه و تنظیم شده است و تمام ابزارهای استاندارد، ابزارهای نوین تامین مالی و ابزارهای تامین مالی ساختار یافته را در بر گرفته است.
مطالب این کتاب در هفت تنظیم شده است: فصل اول به معرفی اجزای نظام مالی پرداخته است. فصل دوم به ما در شناسایی ابزارهای مستقیم و غیرمستقیم تنظیم گری بانک مرکزی کمک میکند و فصل سوم طبقه بندی از بازار سرمایه در اختیار ما قرار میدهد که بر اساس مرحله انتشار، ساختار و زمان انجام و تحقق معامله تنظیم شده است.
فصل چهارم روشهای تامین مالی از خارج را بررسی میکند و انواع روشهای مختلف از جمله روشهای قرضی و غیر قرضی را توضیح میدهد و تشریح میکند. در فصل پنجم، گستره مشارکت بخش خصوصی و پروژههای توسعهای و زیرساختی و همچنین انواع مدلهای تامین مالی و تحویل پروژهای بررسی شده است. در فصل ششم کتاب با روشهای تامین نوین مالی و روشهای تامین مالی ساختار یافته آشنا میشویم و فصل آخر نیز به با ریسکهای مالی آشنا میشویم و به بررسی رابطهای میپردازیم که رابطه میان ریسک و بازدهی ابزارهای مالی را توضیح میدهد.
کتاب دانشنامه ابزارها و نهادهای مالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب دانشنامه ابزارها و نهادهای مالی را به تمام فعالان در زمینههای مختلف مالی و اقتصادی پیشنهاد میکنیم.
عالی بود