دانلود و خرید کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا سهیل اعتصامی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا

کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا

کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا نوشتهٔ سهیل اعتصامی در انتشارات آفتاب گیتی چاپ شده است. این کتاب به بررسی جایگاه ایران از جنبهٔ دراختیار داشتن منابع انرژی فراوان و مزایا و مشکلات این موهبت‌های طبیعی می‌پردازد.

درباره کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا

با توجه به مسائل زيست محیطی و کاهش ذخاير نفتی جهان، سهم اين سوخت در سید مصرفی انرژی، در حال افزايش است. در اتحاديه اروپايی بخش عمدهای از گاز مصرفی، توسط کشورهای خارج از اين اتحاديه و عمدتاً توسط روسیه، نروژ و الجزاير تأمین میشود. در دهههای آتی با بزرگشدن اتحاديه اروپايی و افزايش تقاضا برای گاز طبیعی، وابستگی اين اتحاديه به کشورهای خارج از آن برای تأمین گاز بیشتر خواهد شد. پیشبینیها نشان میدهد که میزان وابستگی اروپا به گاز واراتی تا سال 2030 به بیش از 75 %افزايش خواهد يافت. اهمیت حیاتی نفت و گاز باعث شده است تا کنترل آن به عنوان يکی از عناصر اصلی قدرت در عرصه جهانی، مورد توجه دايمی قدرتهای بزرگ از جمله اتحاديه اروپايی باشد که در تالش است تا به عنوان يک بازيگر بینالمللی با هويتی تثبیت شده و جايگاه مناسب اروپا ر نظام بینالمللی، به ايفای نقش بپردازد در همین راستا دريای خزر از جمله مناطقی است که دارای ذخاير سرشار نفت و گاز است. از اين رو اتحادية اروپايی که هماکنون بزرگترين واردکنندۀ انرژی در جهان محسوب میشود، تالش گستردهای را برای اطمینان از حصول انرژی از کشورهای تولیدکننده حاشیه دريای خزر انجام داده است، از جمله مسیرهای صادراتی انرژی به اروپا، خط لوله نابوکو است که قرار است گاز حوزه خزر را به کشورهای اروپايی منتقل نمايد.

کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی که به مطالعهٔ منابعی در موضوع موقعیت ژئوپلیتیک ایران علاقه‌مند هستند سودمند خواهد بود.

بخشی از کتاب جایگاه ایران در امنیت انرژی اتحادیه اروپا

برای امنیت انرژی شاخص ها و راهنماهای متعددی تهیه شده است. بخصوص در کشورهای پیشرفته که عمدتا مصرف کننده نفت هستند تا تولید کننده، امنیت عرضه علم نسبتا کار شده ايست. امنیت عرضه به تامین عرضه نفت با توجه به اتمام قريب الوقوع ذخائر نفتی جهان تعريف شده است. گرچه در حال حاضر عالوه بر انرژی های پايان پذير، انرژی های تجديد پذير نیز سهم قابل توجهی در مصرف انرژی در سراسر جهان دارد، اما بدون شک انرژی های فسیلی همچنان جايگاه قابل توجهی را در جدول تقاضای جهانی دارند. در میان انرژی های فسیلی نیز نفت يک کاالی جهانی است که براحتی در سراسر قاره ها جابجا می شود و بازارهای مالی متعددی از جمله بازار بورس لندن و نیويورک به عرضه، خريد و تبادل اين کاال مشغولند. قیمت نفت در کوتاه مدت از فراز و نشیب برخوردار است ودر دراز مدت با فزايش و يا کاهش خود، اقتصاد کشورهای تولید کننده و مصرف کننده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. امنیت انرژی به مسائل مختلفی بستگی دارد. از ساده بودن و يا پیچیدگی در کشف يک منبع در کشورهای تولید کننده، تا بی ثباتی و شورش يا آرامش و توسعه در کشور نفت خیز، تا انتقال بوسیله خطوط لوله و يا کشتی، تا دزدی دريايی و يا حمله ای تروريستی به زيرساختها و لوله ها، تا کمبود عرضه و افزايش تقاضا، تا قیمت گذاری نفت خام. همه و همه در امنیت انرژی هم قابل بحث و هم قابل توجهند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۷۳ صفحه

حجم

۲٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۷۳ صفحه

قیمت:
۱۴,۰۰۰
تومان