دانلود و خرید کتاب فصل های پری پری دانشور

کتاب فصل های پری

نویسنده:پری دانشور
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فصل های پری

کتاب فصل های پری نوشته پری دانشور است. کتاب فصل های پری داستانی کودکانه است که فصل‌ها را به کودکان آموزش می‌دهد.

درباره کتاب فصل های پری

داستان یکی از روش‌های اموزشی است که کودکان را با خود همراه می‌کند و کمک می‌کند مطالب مهم را یاد بگیرند، نویسنده کتاب فصل های پری با زبانی کودکانه و همراه با شعر به کودکان فصل‌های سال و ویژگی هرفصل برای موجودات را به کودکان آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب فصل های پری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب فصل های پری

بهار اومده بود و سنجاب کوچولو با صدای قشنگ گنجشک‌ها از خواب بیدار شد بوی خوش گل‌ها اون رو خوش حال می‌کرد و با شوق فراوون یه روز قشنگ رو شروع کرد تا اینکه با پرت شدن یه چیزی داخل اتاق ساکت شد و یه گنجشک کوچولو از ترس عقاب فرار می‌کرد که خودش رو درون لانه سنجاب انداخته بود گنجشک کوچولو خیلی ترسیده بود و گریه می‌کرد.

سنجاب کوچولو رفت پیش گنجشک و گفت که نترس اینجا امن و راحته هیچکی تو رو اذیت نمی‌کنه و رفت براش کمی آب آورد تا حالش جا بیاد یه کم که گذشت متوجه شد که گنجشک کوچولو خونشون روگم کرده یه فکری کرد و گفت بریم پیش جغد دانا اون همه جنگل رو میشناسه و میتونه به ما کمک کنه. با این فکر از لانه با احتیاط خارج شدن و به سمت خونه جغد دانا که در نزدیکی خونشون بود رفتند جغد دانا وقتی حرفهاشون رو شنید گفت که باید بریم به لانه گنجشک‌ها که درروی درخت چنار در وسط جنگل قرار داره تا شاید اونجا پدر ومادر گنجشک

کوچولو رو پیدا کنیم با خوشحالی به طرف درخت چنار پروازکردند .وقتی به اون درخت رسیدن گنجشک کوچولو حسابی خسته شده بود و با صدای بلند مادرش رو صدا کرد و شروع کرد به گریه کردن مادر گنجشک کوچولو از تو لانه صدای گنجشک کوچولو رو شنیدن و سریع با خوشحالی به طرفش پرواز کردند. گنجشک کوچولو به اونها قول داد که دیگه دور از لانه پرواز نکند و از جغد دانا و سنجاب کوچولو تشکر کرد و خوشحال بود از اینکه دوستای خوبی رو پیدا کرده بود قصه ما به سر رسید کلاغه به خونشون رسید.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است