کتاب توسعه منطقه ای و ارزیابی راهبردی محیط زیستی
معرفی کتاب توسعه منطقه ای و ارزیابی راهبردی محیط زیستی
کتاب توسعه منطقه ای و ارزیابی راهبردی محیط زیستی نوشته محمدحسین شریفزادگان و دیگران یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب توسعه منطقه ای و ارزیابی راهبردی محیط زیستی
کتاب حاضر دستاورد پژوهشی مشترک است که در چارچوب کارگاه های دوره کارشناسی ارشد برنامهریزی منطقهای در گروه برنامه ریزی و طراحی شهری و منطقهای دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهیدبهشتی انجام یافته است. رویکردهای محیطزیستی به توسعه، که از درون آسیبهای ناشی از انقلاب صنعتی به محیط طبیعی در اروپا با فراز و فرودهای فراوان و بیتوجهیهای بسیاری سرانجام آغاز شد، بالاخره در اوایل قرن بیستم شکل گرفت. برداشت بیش از اندازه از ظرفیت و توان اکولوژیک محیط سرزمین، پس از انقلاب صنعتی در اروپا و آمریکا، تخریب محیط زیست و به خطر افتادن توان اکولوژیکی و ظرفیت برد محیط زیستی(capacity carrying ecological (را در پی داشت. همین امر به تدریج اهمیت محیط زیست را در حیات انسانی و اجتماعی بشر به نمایش گذاشت. تسری محیط زیست به کلیۀ ابعاد زیستی انسان، نظیر فضای اکولوژیکی و فضاهای انسانی، به مرور موجب شد رویکرد پایداری در همۀ فضاهایی که انسان با آن سروکار دارد ، اعم از محیط اقلیمی و اکولوژیکی و محیط انسانی و اجتماعی، مطرح شود؛ به طوری که پایداری به همۀ ابعاد زندگی انسانها به ویژه در توسعۀ اقتصادی نیز راه یافت. این کتاب سعی دارد اهمیت توسعه منطقه ای و ارزیابی راهبردی محیط زیستی را بررسی کند.
خواندن کتاب توسعه منطقه ای و ارزیابی راهبردی محیط زیستی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان عمران پیشنهاد میکنیم.
حجم
۶٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۵۳۴ صفحه
حجم
۶٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۵۳۴ صفحه