دانلود و خرید کتاب یکپارچه سازی و تعامل پذیری سامانه های نرم افزاری ترجمه اسلام ناظمی
تصویر جلد کتاب یکپارچه سازی و تعامل پذیری سامانه های نرم افزاری

کتاب یکپارچه سازی و تعامل پذیری سامانه های نرم افزاری

معرفی کتاب یکپارچه سازی و تعامل پذیری سامانه های نرم افزاری

یکپارچه سازی و تعامل پذیری سامانه های نرم افزاری اثر اسلام ناظمی و دیگران یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای دانشجویان رشته‌ کامپویتر است.

دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاه‌های دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.

انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.

دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را به‌طور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.

فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار می‌دهد.

کتاب‌های انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر می‌شوند و بهترین و جامع‌ترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاه‌های دیگر و علاقه‌مندان بتوانند به راحتی به کتاب‌های مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

درباره کتاب یکپارچه سازی و تعامل پذیری سامانه های نرم افزاری 

با رشد روزافزون فنّاوری اطلاعات در دهه‌های اخیر، همچنین ظهور اینترنت و شبکه‌های جهانی، ارتباط میان سامانه‌های متفاوت اهمیت بسیاری یافت. در این شرایط، نیاز به ارتباط سامانه‌های گوناگون در سازمان‌های متفاوت با هم و متعاقب آن با سامانه‌های جدید مطرح می‌شود. بنابراین، برای دستیابی به این کار، رویکردهای یکپارچه‌سازی سامانه‌های موجود ضرورت یافت. در عصر اطلاعات که ارزش افزوده و مورد نظر کسب‌وکارها تنها از طریق مشارکت و تعامل سامانه‌های متفاوت تحقق‌پذیر است، جزیره‌ای‌بودن سامانه‌ها و عدم‌ارتباط آن‌ها با دنیای خارج از سازمان، ضعفی غیرقابل‌چشم‌پوشی به‌شمار می‌آید. ازاین‌رو، در حال حاضر، رویکردهای یکپارچه‌سازی و تعامل‌پذیری سامانه‌ها یکی از نقاط اصلی تمرکز تحقیقات و پژوهش‌های حوزة فنّاوری اطلاعات نوین را تشکیل می‌دهد. این تحقیقات با توجه به نیازمندی‌های گوناگون این حوزه، در زمینه‌های متفاوتی صورت پذیرفته است.

در یکی از مهم‌ترین زمینه‌ها، در تحقیقات متفاوتی سعی شده است سناریوها شناسایی و عمومی‌سازی شود. همچنین، الگوهای یکپارچه‌سازی استخراج گردد. هر الگوی یکپارچه‌سازی با توجه به شرایطی خاص، راه‌حلی کلی برای یکپارچه‌سازی سامانه‌ها ارائه می‌دهد. علاوه‌بر آن‌، راهکارهای متفاوتی نیز با عنوان استفاده از میان‌افزارها برای غلبه بر چالش‌های ارتباطی و یکپارچگی سامانه‌های گوناگون در محیط‌های توزیع‌شده مطرح شد. وجه مشترک بیشتر این رویکردها در حوزه یکپارچگی، سعی در استقرار آسان با کمترین تغییر در سامانه‌هایی است که هدف یکپارچگی قرار می‌گیرند. 

خواندن کتاب یکپارچه سازی و تعامل پذیری سامانه های نرم افزاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان کامپیوتر پیشنهاد می‌کنیم

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۹۸ صفحه

حجم

۶٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۹۸ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان