دانلود و خرید کتاب زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی نسرین اصغرزاده
تصویر جلد کتاب زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی

کتاب زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی

معرفی کتاب زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی

زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی نوشته نسرین اصغرزاده و دیگران در انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای دانشجویان و پزوهشگران به چاپ رسیده است.

دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاه‌های دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.

انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.

دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را به‌طور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.

فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار می‌دهد.

کتاب‌های انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر می‌شوند و بهترین و جامع‌ترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاه‌های دیگر و علاقه‌مندان بتوانند به راحتی به کتاب‌های مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

درباره کتاب زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی

در این برهه از تاریخ، نقش علم و به‌تبع آن، نقش نظام تولیدکننده علـم یعنـی آمـوزش عـالی بیش از هر زمان دیگری برجسته شده است. در دوره‌ای که بیشتر جنبه‌های زندگی انسان بـه احاطه دانش، دستاوردهای جدید و اقتصاد دانش‌بنیان درآمده است، نظام آمـوزش عـالی هـر کشور و سیاست‌هـا و برنامـه‌ریـزی‌هـای آن دارای حساسـیت بسـیار اسـت. بین‌المللـی‌شـدن، از پدیـده‌هـایی اسـت کـه آمـوزش عـالی را در دنیـای جهـانی‌شـده، تحت‌الشعاع قرار داده اسـت و تـأثیر آن در فراینـدهای سیاسـتگـذاری و برنامـه‌ریـزی دانشگاه‌ها و کشورهای پیشرو عیان است. ایـن پدیـده رونـد تجـارت، تحصیل، سیاسـت، اقتصـاد، فنّـاوری، علـم و بـه‌طـورکلی سـبک زنـدگی را در کشـورها تحت‌تأثیر قرار داده و به‌گفته آلتباخ (۲۰۰۷) و ارلز (۲۰۱۳)، دو تـن از صـاحب‌نظـران این حوزه، بین‌المللی‌شدن آموزش عالی نه‌فقط اجتناب‌ناپذیر، بلکه کلید بقای مؤسسـات آموزش عالی است. 

استفاده از زبان واسط آموزش، در بیشتر کشـورهای مطالعـه‌شـده نقـش تسـریع‌کننـده داشته و مسیر بین‌المللی‌شدن را تسهیل کرده و دغدغۀ یادگیری زبان کشور مقصد را برای دانشجوی بین‌الملل کاهش داده است. همچنین استادان و دانشجویان داخلی هر کشور نیز برای ارتباط با دنیـای علـم و استفادة بهینه از پیشینه‌های پژوهشی و ارائۀ نتایج پژوهش‌های علمی بـه دنیـا، نیازمنـد تسلط به زبان بین‌الملل‌اند. بنابراین استفاده از زبان واسط بـین‌الملـل در آمـوزش عـالی می‌تواند پاسخی به نیازهای داخلی و خارجی کشورها باشد.

مؤلفان در کتاب حاضر تلاش کرده‌اند ضمن آشناساختن خوانندگان با ایـن پدیـده و ابعاد گوناگون آن، روند و تجربیات بین‌المللی‌شدن را در کشورهای موفق بررسی کننـد و با نگاهی بی‌طرفانه در خصوص اسـتفاده از زبـان واسـط در آمـوزش عـالی تأمـل کننـد. درنهایت سعی شده است خوانندگان با وضعیت موجـود در ایـران و مسـیرِ طـی‌شـده در راستای بین‌المللی‌شدن آشنا شوند.

خواندن کتاب زبان واسط آموزش و بین المللی شدن آموزش عالی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 دست اندرکاران  زبان‌شناسی و علوم آموزشی و تربیتی مخاطبان این کتاب‌اند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۳۰ صفحه

حجم

۳٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۳۰ صفحه

قیمت:
۴۸,۰۰۰
تومان