دانلود و خرید کتاب خدای مهربانم سلام سنا ثقفی

انتشارات:به نشر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خدای مهربانم سلام

معرفی کتاب خدای مهربانم سلام

کتاب الکترونیکی «یک مهربانی بامزه» نوشتهٔ رولد دال با ترجمهٔ محبوبه نجف‌خانی و نشر افق، اثری کودکانه و داستانی است که با زبانی ساده و روایت‌هایی کوتاه، به موضوع مهربانی و رفتارهای دوستانه در زندگی روزمره می‌پردازد. این کتاب با داستان‌هایی کوتاه و موقعیت‌های آشنا برای کودکان، تلاش می‌کند مفاهیم انسانی و اجتماعی را به زبانی قابل لمس برای مخاطبان خردسال بیان کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خدای مهربانم سلام

«یک مهربانی بامزه» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و موقعیت‌های روزمره است که هرکدام به نوعی به مهربانی، دوستی و رفتارهای مثبت می‌پردازند. این کتاب در فضایی کودکانه و با نگاهی به دنیای ساده و صمیمی بچه‌ها نوشته شده است. نویسنده با انتخاب موقعیت‌هایی ملموس، تلاش می‌کند اهمیت مهربانی و تأثیر آن بر روابط انسانی را نشان دهد. داستان‌ها اغلب از زبان کودکان روایت می‌شوند و به دغدغه‌ها و احساسات آن‌ها می‌پردازند. این اثر در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش مهارت‌های اجتماعی و عاطفی در ادبیات کودک اهمیت ویژه‌ای یافته است. فضای کتاب سرشار از لحظات شاد، بازیگوشی و گاهی طنز است که به جذابیت آن برای کودکان می‌افزاید.

خلاصه کتاب خدای مهربانم سلام

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان‌های «یک مهربانی بامزه» با روایت‌هایی کوتاه از زندگی روزمره کودکان آغاز می‌شود؛ جایی که شخصیت‌ها با موقعیت‌هایی ساده مثل پیدا کردن خانه، بازی با خواهر و برادر یا حتی از دست دادن دندان روبه‌رو می‌شوند. هر داستان، یک موقعیت تازه برای نشان دادن مهربانی است؛ مثلاً اجازه دادن به برادر کوچک‌تر برای نقاشی‌کردن با مدادها یا کمک به مادر در کارهای خانه. در بخشی دیگر، کودک با افتادن دندانش مواجه می‌شود و با کنجکاوی دربارهٔ فرشتهٔ دندان و درخت دندان خیال‌پردازی می‌کند. این روایت‌ها با زبان کودکانه و طنزآمیز، به اهمیت رفتارهای مهربانانه و تأثیر آن‌ها بر اطرافیان اشاره دارند. داستان‌ها پایان‌بندی مشخصی ندارند و بیشتر بر تجربه و احساسات لحظه‌ای تمرکز می‌کنند تا نتیجه‌گیری قطعی.

چرا باید کتاب خدای مهربانم سلام را خواند؟

این کتاب با روایت‌هایی کوتاه و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا معنای مهربانی را در زندگی روزمره خود کشف کنند. موقعیت‌های ساده و آشنا، باعث می‌شود بچه‌ها بتوانند خود را جای شخصیت‌ها بگذارند و رفتارهای مثبت را تمرین کنند. همچنین، زبان و فضای کتاب به گونه‌ای است که والدین و مربیان می‌توانند از آن برای گفتگو دربارهٔ احساسات و رفتارهای اجتماعی بهره ببرند.

خواندن کتاب خدای مهربانم سلام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان دبستانی، والدین و مربیانی که به دنبال آموزش مهارت‌های اجتماعی و عاطفی هستند مناسب است. همچنین برای کودکانی که دوست دارند داستان‌هایی دربارهٔ دوستی، خانواده و مهربانی بخوانند، انتخاب خوبی خواهد بود.

بخشی از کتاب خدای مهربانم سلام

«امروز مهربانی‌های بابا با ما بود. خانه‌مان را پیدا کردم. خسته بود با من و داداش کمک کردیم. اجازه داد توی خانه آب‌بازی کنیم. دادم داداشم با مدادهایم نقاشی کند. مامان گفت صحن خانه را تمیز کنیم. من سلام کردم و زود دویدم. جان همه‌کاره می‌کنی، می‌شود یک کاری بکنی. هر روز یک مهربانی انتخاب کنید. البته مامان گفت صحن خانه را تمیز کنیم. من سلام کردم و زود دویدم. جان همه‌کاره می‌کنی، می‌شود یک کاری بکنی. هر روز یک مهربانی انتخاب کنید. او همین کار را کرد و او هم از این خواهر و برادرها خوشش آمد. درها را باز کرد و همه را به خانه دعوت کرد. هر کسی یک کار مهربانانه انجام داد. من هم تصمیم گرفتم دندان افتاده‌ام را زیر بالش بگذارم تا فرشتهٔ دندان بیاید و جایزه بدهد. هیچ‌کس نمی‌داند فرشتهٔ دندان کی می‌آید. شاید امشب بیاید، شاید هم فردا شب. اما من مطمئنم که او همیشه مراقب بچه‌هاست.»